LEGO vliegtuig aanbiedingen

LEGO Vliegtuigen

Vind jij het ook zo leuk om op reis te gaan met een vliegtuig of is het juist een droom om een keer te vliegen? Met LEGO kun je op ieder moment vliegen met de LEGO-bouwsets. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende LEGO-vliegtuigen. 

LEGO City Passagiersvliegtuig

Met het LEGO City Passagiersvliegtuig kun je allemaal vakantiegangers naar hun bestemming vliegen. In de achterkant van dit grote vliegtuig past zelfs een auto! Hoe cool is dat? Naast het vliegtuig zit er ook een mini vliegveld bij met de bekende toren waarin gecommuniceerd wordt in de lucht. Er zitten acht minifiguren bij waaronder de passagiers, een piloot, kinderen en een werknemer die de piloot helpt inparkeren. Het pakket bestaat uit 669 onderdelen en is bedoeld voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar. Wijs de passagiers naar hun stoel en verzorg de beste vlucht naar de vakantiebestemming.

LEGO Friends Heartlake City Vliegtuig

In dit gigantische vliegtuig passen superveel passagiers. Check in bij de incheckbalie en lever je koffers in. Kijk op het röntgenapparaat en kijk of de passagiers geen gevaarlijke spullen mee hebben. Zorg dat de passagiers zich veilig voelen in het vliegtuig, geef ze eten en drinken en zorg dat ze het naar hun zin hebben. Dit pakket bestaat uit zestig onderdelen en is voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar. Bij de set zitten drie minifiguren: Olivia, Stephanie en de piloot.

LEGO City Luchtpolitie

Naast de passagiersvliegtuigen zijn er ook andere vliegtuigen zoals dit politievliegtuig van LEGO City. Met dit vliegtuig zie je alle boeven vanuit de lucht en kan je de collega’s in de auto de weg wijzen. Of je springt uit het vliegtuig met de bijbehorende parachute. Naast het vliegtuig zit er ook een mini politiebureau, een auto en een politiemotor bij. En niet te vergeten: twee boeven en vier agenten. Het pakket bestaat uit 529 onderdelen en zes minifiguren. De set is voor kinderen van zes tot twaalf jaar.

LEGO City Vrachtterminal

Met dit vliegtuig van LEGO City kan je alle pakketjes voor de bewoners van LEGO City overvliegen. Zorg dat alle pakketjes op tijd aan komen anders worden de bewoners boos en kopen ze nooit meer een pakketje. Laad de dozen op de lopende band, doe voorzichtig en zorg natuurlijk dat er niks kapot gaat. Zorg dat het vliegtuig helemaal volgetankt is met de tankauto, en je bent klaar om te gaan! Het pakket bestaat uit 658 onderdelen en is voor kinderen van zes tot twaalf jaar.