LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Er staan kleine Disney prinsessen spannende avonturen te wachten met deze LEGO® ǀ Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen (43193) set. Dit bouwspeelgoed bestaat uit een kasteel met ophaalbrug, een stickervel om het te versieren en een koets, plus gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. Met de LEGO Bouwinstructies...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€21.97

Beste deal bij: Zavvi

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€21.97

31% Goedkoper

€24.95

22% Goedkoper

€24.99

22% Goedkoper

€24.99

22% Goedkoper

€29.94

6% Goedkoper

€30.94

3% Goedkoper

€31.94

Beschrijving LEGO

Er staan kleine Disney prinsessen spannende avonturen te wachten met deze LEGO® ǀ Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen (43193) set. Dit bouwspeelgoed bestaat uit een kasteel met ophaalbrug, een stickervel om het te versieren en een koets, plus gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en visualiseren. Dankzij het stapsgewijze bouwproces voelen jonge bouwers zich al snel echte meesterbouwers! Speel altijd en overal Kinderen krijgen veel speelmogelijkheden met deze draagbare set. Ze kunnen er afzonderlijk mee spelen of hem combineren met andere LEGO ǀ Disney sets....

Er staan kleine Disney prinsessen spannende avonturen te wachten met deze LEGO® ǀ Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen (43193) set. Dit bouwspeelgoed bestaat uit een kasteel met ophaalbrug, een stickervel om het te versieren en een koets, plus gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen op het model inzoomen, het draaien en visualiseren. Dankzij het stapsgewijze bouwproces voelen jonge bouwers zich al snel echte meesterbouwers! Speel altijd en overal Kinderen krijgen veel speelmogelijkheden met deze draagbare set. Ze kunnen er afzonderlijk mee spelen of hem combineren met andere LEGO ǀ Disney sets. Met leuke kenmerken en accessoires die de fantasie prikkelen. Bekende personages Kinderen kunnen snel met deze LEGO set gaan spelen met 4 micropoppetjes – Disney's Assepoester, Tiana, Belle en Ariël – plus LEGO figuren van Pieter, Lumière, een dolfijn en een kikker. Een verhalenboek is een geweldige verrassing. Producteigenschappen: Kinderen kunnen zelf creatieve verhalen bedenken of hun favoriete filmscènes naspelen met deze LEGO® ǀ Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's verhalenboekavonturen (43193) set. Onbeperkt speelplezier begint zodra je het boek opent! Wat voor leuke dingen staan je te wachten in het kasteel? Deze coole set bestaat uit een boek met een dubbelzijdig kasteel, een kleine koets, stickers om het te versieren en een heleboel inspirerende onderdelen voor fantasierijk speelplezier. 4 geliefde micropersonages – Disney's Assepoester, Tiana, Belle en Ariël – zijn klaar voor allerlei spannende avonturen in dit bouwspeelgoed, samen met LEGO® figuren van Pieter, Lumière, een dolfijn en een kikker. Elke Disney Princess fan vanaf 5 jaar zal deze set fantastisch vinden. Open het boek en ontdek een microwereld vol leuke details en onderdelen. Een leuke verrassing of beloning voor ieder kind. Neem deze bouwset mee om er onderweg mee te spelen. Het boek is geopend ca. 8 cm hoog, 23 cm breed en 12 cm diep. De set is groot genoeg voor nieuwe avonturen en klein genoeg om mee te nemen voor speelplezier waar je ook bent. Wil je kinderen een nog leukere bouwervaring bieden? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS! Dankzij intuïtieve modi als zoomen, draaien en de doorschijnende modus is dit LEGO® bouwen voor het digitale tijdperk! Dit bouwbare Disney Princess speelgoedverhalenboek bevat gedetailleerde micropoppetjes en locaties en inspiratie voor eindeloos creatief speelplezier waarmee kinderen belangrijke vaardigheden ontwikkelen. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016909647
Legocode 67825
Leeftijd 0 - 4 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016909647

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016909647 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 67825

Waar is LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193 met het legonummer 67825 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193?

Het lego nummer van LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193 is 67825 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Ariël, Belle, Assepoester en Tiana's Verhalenboekavonturen - 43193 momenteel in de aanbieding is.