LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Laad de koets vol en zet samen met Elsa en Sven het rendier koers naar een Disney Frozen II Winter Wonderland. Ontdek een babyrendier in de stal en warm op bij het kampvuur terwijl je een marshmallow roostert. Geniet na een heerlijke maaltijd van een goede nachtrust en ga de...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€23.99

Beste deal bij: Bol.com

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€23.99

33% Goedkoper

€28.94

19% Goedkoper

€29.99

17% Goedkoper

€32.98

8% Goedkoper

€34.94

3% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Laad de koets vol en zet samen met Elsa en Sven het rendier koers naar een Disney Frozen II Winter Wonderland. Ontdek een babyrendier in de stal en warm op bij het kampvuur terwijl je een marshmallow roostert. Geniet na een heerlijke maaltijd van een goede nachtrust en ga de volgende dag weer op pad voor nog meer Frozen avonturen met Elsa! Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Inclusief een minipoppetje...

Laad de koets vol en zet samen met Elsa en Sven het rendier koers naar een Disney Frozen II Winter Wonderland. Ontdek een babyrendier in de stal en warm op bij het kampvuur terwijl je een marshmallow roostert. Geniet na een heerlijke maaltijd van een goede nachtrust en ga de volgende dag weer op pad voor nog meer Frozen avonturen met Elsa! Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Inclusief een minipoppetje van Elsa uit Frozen, plus 2 LEGO® rendierfiguren: Sven en een babyrendier. De set bestaat uit Elsa's koets met zitplaats voor 2 minipoppetjes, tuigage om Sven voor de koets te spannen, een stal met een drinkbak en een kampvuur, een hooibak en een Frozen picknickplek. De bouwbare speelgoedkoets met Sven het rendier bevat een startsteen-bouwplaat, zodat je kind snel kan beginnen met bouwen en spelen in een spannende LEGO® | Disney Frozen wereld vol avonturen. Accessoires: een wortel, een koekje, een koektrommel, een marshmallow en een borstel. LEGO® 4+ laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. LEGO® 4+ speelsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen. Dit bouwspeelgoed met Elsa is een ideaal cadeautje voor kinderen. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Combineer met de set 41165 Anna's kano-expeditie voor nog meer LEGO® 4+ | Disney Frozen II magie. De koets met Sven ervoor is ca. 7 cm hoog, 21 cm lang en 12 cm breed. De stal is ca. 6 cm hoog, 8 cm breed en 6 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016368635
Legocode 41166
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368635

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368635 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41166

Waar is LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166 met het legonummer 41166 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166?

Het lego nummer van LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166 is 41166 bekijk hier alle kenmerken van LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur - 41166 momenteel in de aanbieding is.