LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

• Met de LEGO Minecraft minifiguur Alex, een kuiken, een getemde wolf en twee kippen. • De set bestaat uit een bouwbare Minecraft kippenboerderij met een verhoogd leghok van waaruit ei-elementen rechtstreeks in een kist rollen. • Plus een decoratieve kippenvlag, een kippenren met openend hek, een oven en een...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€109.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€109.95

Beschrijving LEGO

• Met de LEGO Minecraft minifiguur Alex, een kuiken, een getemde wolf en twee kippen. • De set bestaat uit een bouwbare Minecraft kippenboerderij met een verhoogd leghok van waaruit ei-elementen rechtstreeks in een kist rollen. • Plus een decoratieve kippenvlag, een kippenren met openend hek, een oven en een water- en grasgedeelte met planten. • Lok de kippen in de ren met de zaadjes. • Leg de eieren in het leghok en haal ze uit de kist. Bouw het ultieme LEGO Minecraft kippenhok compleet met vlag, kippenren met openend hek en een prachtig verhoogd leghok van waaruit de eieren...

• Met de LEGO Minecraft minifiguur Alex, een kuiken, een getemde wolf en twee kippen. • De set bestaat uit een bouwbare Minecraft kippenboerderij met een verhoogd leghok van waaruit ei-elementen rechtstreeks in een kist rollen. • Plus een decoratieve kippenvlag, een kippenren met openend hek, een oven en een water- en grasgedeelte met planten. • Lok de kippen in de ren met de zaadjes. • Leg de eieren in het leghok en haal ze uit de kist. Bouw het ultieme LEGO Minecraft kippenhok compleet met vlag, kippenren met openend hek en een prachtig verhoogd leghok van waaruit de eieren rechtstreeks in een kist rollen. Lok de kippen in de ren met de zaadjes, gebruik dan het bot om de wolf te temmen en laat hem de wacht houden terwijl jij je kippen verzorgt. Raap eieren en veren, en maak daarna het avondeten klaar op het fornuis.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016108941
Legocode 21140
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016108941

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016108941 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21140

Waar is LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140 met het legonummer 21140 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140 is 21140 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Het Kippenhok - 21140 momenteel in de aanbieding is.