LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Trek je diamanten harnas aan, pak je diamanten zwaard en houweel erbij en ga naar de Blaze brug. De brug, die in de vurige onderwereld staat, kent tal van gevaren zoals brandende lava, vallende rotsblokken en vijandige mobs. Delf gloeisteen, grind en netherkwarts, oogst paddenstoelen en netherkruid in het zielenzand...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€35.99

Beste deal bij: Wehkamp

43 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€35.99

43% Goedkoper

€41.94

34% Goedkoper

€43.98

31% Goedkoper

€44.94

29% Goedkoper

€44.99

29% Goedkoper

€50.94

20% Goedkoper

€63.50

Beschrijving LEGO

Trek je diamanten harnas aan, pak je diamanten zwaard en houweel erbij en ga naar de Blaze brug. De brug, die in de vurige onderwereld staat, kent tal van gevaren zoals brandende lava, vallende rotsblokken en vijandige mobs. Delf gloeisteen, grind en netherkwarts, oogst paddenstoelen en netherkruid in het zielenzand en brouw genezende drankjes en sprongdrankjes met de brouwstandaard. Ga vervolgens de strijd aan met het enge Wither-skelet met steenzwaard en ontwijk de angstaanjagende, laagvliegende blazes met hun draaiende blazestaven om uiteindelijk de brug over te steken en de schatkist met goud en diamanten te bemachtigen. Bereid je voor op...

Trek je diamanten harnas aan, pak je diamanten zwaard en houweel erbij en ga naar de Blaze brug. De brug, die in de vurige onderwereld staat, kent tal van gevaren zoals brandende lava, vallende rotsblokken en vijandige mobs. Delf gloeisteen, grind en netherkwarts, oogst paddenstoelen en netherkruid in het zielenzand en brouw genezende drankjes en sprongdrankjes met de brouwstandaard. Ga vervolgens de strijd aan met het enge Wither-skelet met steenzwaard en ontwijk de angstaanjagende, laagvliegende blazes met hun draaiende blazestaven om uiteindelijk de brug over te steken en de schatkist met goud en diamanten te bemachtigen. Bereid je voor op actie! • Inclusief een minifiguur van Alex, plus een Wither-skelet en 2 blazefiguren met draaiende blazestaven. • De set bevat een bouwbare Minecraft™ netheromgeving met een brug, lava, magma, zielenzand, gloeisteen, grind en netherkwartsblokken, een brouwstandaard, 2 drankjes en een kist met een schat. • Trek je diamanten harnas aan, pak je diamanten zwaard en ga naar de Blaze brug! • Ga de strijd aan met het Wither-skelet en ontwijk de langsvliegende blaze om de brug over te steken en de schat te bemachtigen. • Activeer de vallende rots-functie en vliegende blaze-functie. • Wapens: 2 Minecraft™ zwaarden en een houweel. • Accessoires: een kist met schatelementen. • Gebruik je fantasie: bouw de set om voor nog meer LEGO® Minecraft™ creaties! • Deze set bevat meer dan 370 onderdelen. • Afmetingen: ca. 11 cm hoog, 25 cm breed en 13 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016370928
Legocode 21154
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370928

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370928 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21154

Waar is LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154 met het legonummer 21154 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154?

Het lego nummer van LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154 is 21154 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft De Blaze Brug - 21154 momenteel in de aanbieding is.