LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Stap binnen in de Minecraft™ wereld en bouw een Minecraft omgeving vol actie na. Dit bouwwerk bestaat uit 3 verdiepingen die je kunt verkennen en zit boordevol coole functies, waaronder een watervallift, inklapbare spoorbaan, schuivende aardeblokken en natuurlijk ontploffingen! Steve en Alex gaan met je mee op avontuur, waarbij je...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€49.99

Beste deal bij: Wehkamp

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€49.99

35% Goedkoper

€51.95

33% Goedkoper

€58.48

24% Goedkoper

€59.94

22% Goedkoper

€59.99

22% Goedkoper

€61.99

20% Goedkoper

€64.98

16% Goedkoper

€77.09

Beschrijving LEGO

Stap binnen in de Minecraft™ wereld en bouw een Minecraft omgeving vol actie na. Dit bouwwerk bestaat uit 3 verdiepingen die je kunt verkennen en zit boordevol coole functies, waaronder een watervallift, inklapbare spoorbaan, schuivende aardeblokken en natuurlijk ontploffingen! Steve en Alex gaan met je mee op avontuur, waarbij je skeletten, een geverfde kat, een gehoornd schaap en een fleurige loeilbloem tegenkomt! Een indrukwekkende nieuwe manier om Minecraft te spelen Kinderen die gek zijn van Minecraft, zullen deze versie van LEGO stenen van een spannende Minecraft omgeving fantastisch vinden. De set omvat een bouwwerk van 3 verdiepingen dat tot de...

Stap binnen in de Minecraft™ wereld en bouw een Minecraft omgeving vol actie na. Dit bouwwerk bestaat uit 3 verdiepingen die je kunt verkennen en zit boordevol coole functies, waaronder een watervallift, inklapbare spoorbaan, schuivende aardeblokken en natuurlijk ontploffingen! Steve en Alex gaan met je mee op avontuur, waarbij je skeletten, een geverfde kat, een gehoornd schaap en een fleurige loeilbloem tegenkomt! Een indrukwekkende nieuwe manier om Minecraft te spelen Kinderen die gek zijn van Minecraft, zullen deze versie van LEGO stenen van een spannende Minecraft omgeving fantastisch vinden. De set omvat een bouwwerk van 3 verdiepingen dat tot de nok toe is gevuld met fascinerende functies om te ontdekken, zoals een watervallift, inklapbare spoorbaan, verschuivende aardeblokken en natuurlijk ontploffingen. Kinderen gaan niet alleen op avontuur, want de populaire Minecraft personages Steve en Alex gaan graag met ze mee. Overal komen ze geliefde Minecraft figuren tegen, zoals skeletten, een geverfde kat, een gehoornd schaap en een fleurige loeibloem. Producteigenschappen: LEGO® Minecraft™ Het allereerste avontuur (21169) is een hoogwaardige creatieve bouwset waarmee een van de spannendste speelomgevingen van de online game kan worden nagebouwd. Inclusief de personages Steve en Alex plus 2 skeletten, een geverfde kat, gehoornd schaap, loeibloem en leuke functies, zoals een watervallift, inklapbare spoorbaan, verschuivende aardeblokken en ontploffingen. Spelers nemen het op tegen vijandige mobs en moeten de verborgen valstrikken zien te vermijden terwijlze de gedetailleerde omgeving van dit Minecraft™ model van 3 verdiepingen verkennen. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Een geweldig cadeau voor Minecraft™ spelers die hun passie voor de online game ook in de echte wereld willen beleven. De set is ca. 23 cm hoog, 20 cm breed en 18 cm diep. Fantastisch om mee te spelen en om de coole opstelling te delen met vrienden op sociale media. LEGO® Minecraft™ speelsets bieden Minecraft fans een nieuwe manier om hun favoriete game te spelen, waarbij de personages, scènes en actie tot leven worden gebracht met behulp van een fantasierijke mix van LEGO stenen en onderdelen. LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016913873
Legocode 21169
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913873

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913873 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21169

Waar is LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169 met het legonummer 21169 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169 is 21169 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Het Allereerste Avontuur - 21169 momenteel in de aanbieding is.