LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Niemand is veilig in de jungle met LEGO® Minecraft™ De junglechaos (21176). Deze creatieve bouw- en speelset bevat het populaire Junglegedrocht, plus een heleboel coole Minecraft personages en kenmerken. De ultieme Minecraft junglereus Minecraft spelers zullen dit grote, strijdlustige beest geweldig vinden. Met zijn reusachtige beweegbare kop, bek die open...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€31.99

Beste deal bij: Bol.com

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€31.99

31% Goedkoper

€35.95

23% Goedkoper

€36.94

20% Goedkoper

€39.99

14% Goedkoper

€42.98

7% Goedkoper

€46.44

Beschrijving LEGO

Niemand is veilig in de jungle met LEGO® Minecraft™ De junglechaos (21176). Deze creatieve bouw- en speelset bevat het populaire Junglegedrocht, plus een heleboel coole Minecraft personages en kenmerken. De ultieme Minecraft junglereus Minecraft spelers zullen dit grote, strijdlustige beest geweldig vinden. Met zijn reusachtige beweegbare kop, bek die open kan en arm die is gemaakt om dingen te verpletteren is het Junglegedrocht de superster van de Minecraft jungle. De set bevat ook een Minecraft verkenner, archeoloog, betoverde Creeper™, skelet, ijzergolem en een bouwbare, gewervelde plant met grijpgrage bloemblaadjes voor een heleboel fantasierijke speelmogelijkheden. Kinderen die hun passie voor Minecraft...

Niemand is veilig in de jungle met LEGO® Minecraft™ De junglechaos (21176). Deze creatieve bouw- en speelset bevat het populaire Junglegedrocht, plus een heleboel coole Minecraft personages en kenmerken. De ultieme Minecraft junglereus Minecraft spelers zullen dit grote, strijdlustige beest geweldig vinden. Met zijn reusachtige beweegbare kop, bek die open kan en arm die is gemaakt om dingen te verpletteren is het Junglegedrocht de superster van de Minecraft jungle. De set bevat ook een Minecraft verkenner, archeoloog, betoverde Creeper™, skelet, ijzergolem en een bouwbare, gewervelde plant met grijpgrage bloemblaadjes voor een heleboel fantasierijke speelmogelijkheden. Kinderen die hun passie voor Minecraft graag aan iedereen laten zien, kunnen diverse opvallende opstellingen maken met deze veelzijdige set. Producteigenschappen: LEGO® Minecraft™ De junglechaos (21176) bevat het populaire Minecraft Junglegedrocht, plus een heleboel coole Minecraft personages en kenmerken. Naast het enorme Junglegedrocht is deze set ook inclusief personages van een verkenner en een archeoloog, een betoverde Creeper™, een skelet, een ijzergolem en een gewervelde plant met grijpgrage bloemblaadjes. Het Junglegedrocht is een volledig verstelbaar personage met beweegbare armen, kop, mond, poten en middel voor eindeloze speelmogelijkheden. Verras Minecraft™ spelers met iets heel bijzonders. LEGO® Minecraft De junglechaos is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 8 jaar. Het model is ca. 15 cm hoog – ideaal om fantasierijk mee te spelen, op een mooi plekje neer te zetten en te combineren met andere LEGO® Minecraft™ sets. Het Junglegedrocht staat stevig op een grote bouwplaat. Een beweegbare monsterplant, sokkel en bamboeplant staan op hun eigen kleinere bouwplaten voor nog meer aanpassingsmogelijkheden. Met LEGO® Minecraft™ speelsets krijgen Minecraft spelers een nieuwe manier om van hun favoriete game te genieten met personages, scènes en functies die tot leven worden gebracht met een fantasierijke verzameling LEGO stenen en onderdelen. LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702017035949
Legocode 21176
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017035949

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017035949 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21176

Waar is LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176 met het legonummer 21176 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176?

Het lego nummer van LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176 is 21176 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft De Junglechaos - 21176 momenteel in de aanbieding is.