LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Maak je eigen verwrongen bos-bioom in de donkere en gevaarlijke Nether en help daarna de jageres om het landschap vol lava over te steken. Piglins met zwaarden proberen haar een halt toe te roepen en onderweg kom je ook nog eens een vijandige hoglin tegen. Hoe lukt het de jageres...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€24.99

Beste deal bij: Bol.com

30 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€24.99

30% Goedkoper

€29.94

17% Goedkoper

€34.99

3% Goedkoper

€35.94

€35.94

Beschrijving LEGO

Maak je eigen verwrongen bos-bioom in de donkere en gevaarlijke Nether en help daarna de jageres om het landschap vol lava over te steken. Piglins met zwaarden proberen haar een halt toe te roepen en onderweg kom je ook nog eens een vijandige hoglin tegen. Hoe lukt het de jageres om over de vurige lavastroom te komen? Plaats het dynamiet voorzichtig bij de boom en dan – boem! – laat je hem omvallen zodat je hem als brug kunt gebruiken. Volop actie voor jonge Minecraft fans Deze spannende speelset zit boordevol Minecraft personages en details die kinderen zullen herkennen uit...

Maak je eigen verwrongen bos-bioom in de donkere en gevaarlijke Nether en help daarna de jageres om het landschap vol lava over te steken. Piglins met zwaarden proberen haar een halt toe te roepen en onderweg kom je ook nog eens een vijandige hoglin tegen. Hoe lukt het de jageres om over de vurige lavastroom te komen? Plaats het dynamiet voorzichtig bij de boom en dan – boem! – laat je hem omvallen zodat je hem als brug kunt gebruiken. Volop actie voor jonge Minecraft fans Deze spannende speelset zit boordevol Minecraft personages en details die kinderen zullen herkennen uit de populaire online game. Spelers moeten de jageres helpen om het gevaarlijke landschap van het verwrongen bos te doorkruisen. Overal schuilt gevaar, zoals vallende rotsblokken, vijandige mobs en een rivier van lava. Kinderen kunnen het dynamiet gebruiken om een ontploffing in gang te zetten, waardoor ze via een boom de lavastroom kunnen oversteken op weg naar nog meer avonturen. Producteigenschappen: Verras kinderen die graag Minecraft™ spelen met LEGO® Minecraft Het verwrongen bos (21168). Deze actieve speelset haalt de spannende, explosieve Minecraft avonturen naar de echte wereld. Inclusief 4 figuren: de jageres met pijl en boog en een beschermende uitrusting, een hoglin met een beweegbare kop en 2 piglins met zwaarden. Er zijn ook functies om een explosie te veroorzaken en rotsblokken te laten vallen. Spelers helpen de jageres om een landschap vol vallende rotsblokken, vijandigewezens en een lavastroom over te steken. Ze brengen dynamiet tot ontploffing om een boom naar beneden te halen, die ze gebruiken als brug op weg naar nog meer avonturen. Dit spannende LEGO® landschap weet het donkere en gevaarlijke Minecraft™ verwrongen bos op een realistische manier tot leven te wekken. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Een ideaal cadeau voor Minecraft™ spelers die hun passie voor de online game ook in de echte wereld willen beleven. De set is ca. 13 cm hoog, 25 cmbreed en 14 cm diep. Het model is leuk om mee te spelen en ziet er ook nog eens geweldig uit in een kinderkamer. LEGO® Minecraft™ speelsets bieden Minecraft fans een nieuwe manier om hun favoriete game te spelen, waarbij de personages, scènes en actie tot leven worden gebracht met behulp van een fantasierijke mix van LEGO stenen en onderdelen. LEGO® bouwsets voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016913460
Legocode 21168
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913460

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913460 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21168

Waar is LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168 met het legonummer 21168 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168 is 21168 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Het Verwrongen Bos - 21168 momenteel in de aanbieding is.