LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

LEGO® Minecraft™ Het verwoeste portaal (21172) geeft Minecraft speelplezier een nieuwe dimensie. Stap door het Minecraft portaal naar de vurige NetherKinderen gaan op een missie om Steve, het bekende Minecraft personage, te helpen om het ultieme harnas te maken. Maar eerst moeten ze een reeks creatieve uitdagingen en avonturen boordevol...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€40.58

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€40.58

Beschrijving LEGO

LEGO® Minecraft™ Het verwoeste portaal (21172) geeft Minecraft speelplezier een nieuwe dimensie. Stap door het Minecraft portaal naar de vurige NetherKinderen gaan op een missie om Steve, het bekende Minecraft personage, te helpen om het ultieme harnas te maken. Maar eerst moeten ze een reeks creatieve uitdagingen en avonturen boordevol actie zien te overwinnen. Dit leuke speelgoed met een portaal, een van de spannendste onderdelen van Minecraft, beschikt over met de hand bedienbare functies om de gevaarlijke, interdimensionale poort te activeren en te deactiveren. Deze eindeloos boeiende bouw- en speelset zal Minecraft spelers urenlang weten te vermaken. Producteigenschappen: LEGO® Minecraft™...

LEGO® Minecraft™ Het verwoeste portaal (21172) geeft Minecraft speelplezier een nieuwe dimensie. Stap door het Minecraft portaal naar de vurige NetherKinderen gaan op een missie om Steve, het bekende Minecraft personage, te helpen om het ultieme harnas te maken. Maar eerst moeten ze een reeks creatieve uitdagingen en avonturen boordevol actie zien te overwinnen. Dit leuke speelgoed met een portaal, een van de spannendste onderdelen van Minecraft, beschikt over met de hand bedienbare functies om de gevaarlijke, interdimensionale poort te activeren en te deactiveren. Deze eindeloos boeiende bouw- en speelset zal Minecraft spelers urenlang weten te vermaken. Producteigenschappen: LEGO® Minecraft™ Het verwoeste portaal (21172) neemt Minecraft spelers mee door een oud portaal naar een avontuur met meerdere dimensies waar geen einde aan komt. De set bevat het populaire Minecraft™ personage Steve plus bekende figuren – een lammetje, een babyhoglin en een Wither-skelet – en een bouwbaar portaal dat je met de hand kunt bedienen. Kinderen die graag Minecraft™ spelen, zullen dit spannende portaalavontuur geweldig vinden. Het model beschikt over met de hand bedienbare functies om het gevaarlijke, interdimensionale portaal te activeren en te deactiveren. Een fantastisch cadeau voor Minecraft™ spelers, liefhebbers van actie en avontuur en kinderen vanaf 8 jaar die zich graag aan creatieve bouwprojecten wagen. Deze op verschillende manieren in te delen set is ca. 13 cm hoog, 21 cm breed en 15 cm diep – perfect om mee te spelen, op een mooi plekje neer te zetten en te combineren met andere LEGO® Minecraft™ sets. De speelset bevat kleurrijke versies van de Minecraft™ Bovenwereld en de Nether, een bouwbaar portaal en authentieke Minecraft accessoires, waaronder Steve's netherite harnas en zwaard. Met LEGO® Minecraft™ speelsets krijgen Minecraft spelers een nieuwe manier om van hun favoriete game te genieten met personages, scènes en functies die tot leven worden gebracht met een fantasierijke verzameling LEGO stenen en onderdelen. LEGO® bouwsets voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016913903
Legocode 21172
Leeftijd 10 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913903

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913903 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21172

Waar is LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172 met het legonummer 21172 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172 is 21172 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal - 21172 momenteel in de aanbieding is.