LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

LEGO® Minecraft™ De luchttoren (21173) zit boordevol authentieke actie en verschillende omgevingen die kinderen met een passie voor Minecraft keer op keer anders kunnen indelen voor urenlange avonturen tussen de wolken. Creatieve Minecraft avonturen in de lucht Kinderen gebruiken coole, authentieke Minecraft manieren om hoog de lucht in te vliegen...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€46.95

Beste deal bij: Bijenkorf

25 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€46.95

25% Goedkoper

€51.94

18% Goedkoper

€54.99

13% Goedkoper

€57.99

8% Goedkoper

€59.99

5% Goedkoper

€59.99

5% Goedkoper

€62.98

Beschrijving LEGO

LEGO® Minecraft™ De luchttoren (21173) zit boordevol authentieke actie en verschillende omgevingen die kinderen met een passie voor Minecraft keer op keer anders kunnen indelen voor urenlange avonturen tussen de wolken. Creatieve Minecraft avonturen in de lucht Kinderen gebruiken coole, authentieke Minecraft manieren om hoog de lucht in te vliegen en een zwevende smederij, een hoge toren en een eiland met tuin te bouwen. Ze kunnen groenten telen en rondvliegende fantomen bevechten. Deze speelset boordevol accessoires is oneindig vaak opnieuw in te delen voor eindeloze avonturen – net als in de online game, maar dan via een tastbaar creatief bouwproces....

LEGO® Minecraft™ De luchttoren (21173) zit boordevol authentieke actie en verschillende omgevingen die kinderen met een passie voor Minecraft keer op keer anders kunnen indelen voor urenlange avonturen tussen de wolken. Creatieve Minecraft avonturen in de lucht Kinderen gebruiken coole, authentieke Minecraft manieren om hoog de lucht in te vliegen en een zwevende smederij, een hoge toren en een eiland met tuin te bouwen. Ze kunnen groenten telen en rondvliegende fantomen bevechten. Deze speelset boordevol accessoires is oneindig vaak opnieuw in te delen voor eindeloze avonturen – net als in de online game, maar dan via een tastbaar creatief bouwproces. Producteigenschappen: LEGO® Minecraft™ De luchttoren (21173) bevat diverse bouwbare omgevingen die kinderen op talloze manieren kunnen vormgeven voor avonturen waar geen einde aan komt. Inclusief een figuur van een piloot met dekschild, netherite helm, vuurpijl en drietand; 2 vliegende fantomen; een rode cyperse kat en een heleboel authentieke accessoires. Deze zeer veelzijdige speelset stimuleert kinderen om hun creaties voortdurend aan te passen en nieuwe avonturen te beleven. Het is net als in de game, maar dan met een tastbaar creatief bouwproces. Minecraft™ spelers en creatieve bouwers vanaf 8 jaar zullen urenlang plezier beleven met deze fantasierijke speelset. Deze aanpasbare set is ca. 18 cm hoog, 15 cm breed en 12 cm diep – ideaal om mee te spelen, op een mooi plekje neer te zetten en te combineren met andere LEGO® Minecraft™ sets. De kleurrijke speelset bevat veel authentieke Minecraft™ accessoires, waaronder een werkbank, aambeeld, slijpsteen, ziellantaarns, aardappels, rode bieten en een ton met vis. Met LEGO® Minecraft™ speelsets krijgen Minecraft spelers een nieuwe manier om van hun favoriete game te genieten met personages, scènes en functies die tot leven worden gebracht door een fantasierijke verzameling LEGO stenen en onderdelen. LEGO® bouwsets voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016913910
Legocode 67811
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913910

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913910 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 67811

Waar is LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173 met het legonummer 67811 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173?

Het lego nummer van LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173 is 67811 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft De Luchttoren - 21173 momenteel in de aanbieding is.