LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Reis naar kasteel Zweinstein met Harry en Ron in de vliegende Ford Anglia, maar kijk uit voor LEGO Harry Potter 75953 De Zweinstein Beukwilg! Te laat! de vliegende Ford Anglia komt naar beneden en hangt in de takken. Probeer te ontsnappen en sluip Zweinstein binnen voordat conciërge Argus Vilder en...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€60.98

Beste deal bij: Zavvi

45 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€60.98

45% Goedkoper

€74.93

32% Goedkoper

€79.98

27% Goedkoper

€79.98

27% Goedkoper

€109.95

Beschrijving LEGO

Reis naar kasteel Zweinstein met Harry en Ron in de vliegende Ford Anglia, maar kijk uit voor LEGO Harry Potter 75953 De Zweinstein Beukwilg! Te laat! de vliegende Ford Anglia komt naar beneden en hangt in de takken. Probeer te ontsnappen en sluip Zweinstein binnen voordat conciërge Argus Vilder en professor Sneep je in de gaten krijgen. Ren naar de slaapzaal, spring in bed en bereid je voor op de eerste schooldag waarin je toverspreuken leert, drankjes gaat mengen en nog veel meer leuke Harry Potter avonturen gaat beleven. Producteigenschappen: Inclusief 6 minifiguren: Harry Potter™, Ron Wemel™, Hermelien Griffel™, Simon...

Reis naar kasteel Zweinstein met Harry en Ron in de vliegende Ford Anglia, maar kijk uit voor LEGO Harry Potter 75953 De Zweinstein Beukwilg! Te laat! de vliegende Ford Anglia komt naar beneden en hangt in de takken. Probeer te ontsnappen en sluip Zweinstein binnen voordat conciërge Argus Vilder en professor Sneep je in de gaten krijgen. Ren naar de slaapzaal, spring in bed en bereid je voor op de eerste schooldag waarin je toverspreuken leert, drankjes gaat mengen en nog veel meer leuke Harry Potter avonturen gaat beleven. Producteigenschappen: Inclusief 6 minifiguren: Harry Potter™, Ron Wemel™, Hermelien Griffel™, Simon Filister, Argus Vilder en Severus Sneep™, plus een figuur van de uil Hedwig™. De set bestaat uit een bouwbare Beukwilg™, een vliegende Ford Anglia auto en een Zweinstein™ kasteelgedeelte. De Beukwilg™ heeft draaiende takken en een geheime gang naar het Krijsende Krot. De vliegende Ford Anglia heeft 2 deuren die open kunnen en een kofferbak met koffers. Het Zweinstein™ kasteelgedeelte bestaat uit 3 verdiepingen met een poort, vestingwallen, 3 torens, een slaapzaal met 2 bedden, een toverdrankenlokaal met werktafel en het kantoor van Severus Sneep. Draai de boomtakken om de auto te grijpen, gooi deze dan op de grond om Ron en Harry te bevrijden en rijd door de kasteelpoort. Patrouilleer over de vestingwallen met Argus Vilder en zijn lantaarn. Meng toverdrankjes met professor Sneep™ in het klaslokaal. Accessoire-elementen: drankjes, ketels, 2 koffers, 5 toverstokken, kaarsen, een lantaarn, de krant De Ochtendprofeet en een toverspreukenpagina, een bezem, tafels, een stoel, gereedschap en 2 inktpotten met een veer. Kan worden gecombineerd met de set 75954 De Grote Zaal van Zweinstein™ voor nog grotere LEGO® Harry Potter™ avonturen. Speel onvergetelijke scènes uit de Harry Potter™ films na. De Beukwilg™ is ca. 18 cm hoog, 20 cm breed en 20 cm diep. De vliegende Ford Anglia is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed. Het Zweinstein™ kasteelgedeelte is ca. 27 cm hoog, 35 cm breed en 8 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016110364
Legocode 75953
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110364

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110364 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75953

Waar is LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953 met het legonummer 75953 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953 is 75953 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg - 75953 momenteel in de aanbieding is.