LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Open het speelboek van LEGO® stenen en stap binnen in de kassen van Zweinstein™! Professor Stronk geeft daar haar Herbologieles. Haal je spreukenboek uit de kast en volg samen met Carlo Kannewasser en Marcel Lubbermans™ een les in kruidenkunde van het hoofd van de afdeling Huffelpuf™. Geef de betoverde planten...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€24.95

Beste deal bij: Bol.com

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€24.95

39% Goedkoper

€27.99

32% Goedkoper

€27.99

32% Goedkoper

€29.94

27% Goedkoper

€34.94

15% Goedkoper

€34.98

15% Goedkoper

€34.99

15% Goedkoper

€40.94

Beschrijving LEGO

Open het speelboek van LEGO® stenen en stap binnen in de kassen van Zweinstein™! Professor Stronk geeft daar haar Herbologieles. Haal je spreukenboek uit de kast en volg samen met Carlo Kannewasser en Marcel Lubbermans™ een les in kruidenkunde van het hoofd van de afdeling Huffelpuf™. Geef de betoverde planten water, bekijk het pompoenenveldje en zet de magische Mandragora over in een andere pot – vergeet niet om je oorwarmers op te zetten! Compacte plantenlessen op Zweinstein Deze draagbare speelset zit boordevol bekende details uit de Harry Potter films. Sommige zitten vast, zoals de voorraadkast, terwijl andere los zijn, zoals...

Open het speelboek van LEGO® stenen en stap binnen in de kassen van Zweinstein™! Professor Stronk geeft daar haar Herbologieles. Haal je spreukenboek uit de kast en volg samen met Carlo Kannewasser en Marcel Lubbermans™ een les in kruidenkunde van het hoofd van de afdeling Huffelpuf™. Geef de betoverde planten water, bekijk het pompoenenveldje en zet de magische Mandragora over in een andere pot – vergeet niet om je oorwarmers op te zetten! Compacte plantenlessen op Zweinstein Deze draagbare speelset zit boordevol bekende details uit de Harry Potter films. Sommige zitten vast, zoals de voorraadkast, terwijl andere los zijn, zoals de waterkraan. Je kunt deze betoverende Harry Potter speelset combineren met andere speelsets in de collectie – elke set bevat een ander avontuurlijk klaslokaal op Zweinstein. De speelsets hebben elk een eigen kenmerkende kleur en een uniek motief. Je kunt ze allemaal aan elkaar vastmaken voor een 360 graden-speelplek op Zweinstein die kinderen kunnen verkennen. Magische cadeaus voor Harry Potter fans Ben je op zoek naar een verrassing voor een Harry Potter fan? Je kunt kiezen uit talloze LEGO Harry Potter sets – ze zijn allemaal even magisch. LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Moment: Herbologieles (76384) is een speelboek van LEGO stenen met binnenin een kas op Zweinstein, waar de lessen kruidenkunde worden gegeven. Inclusief minifiguren van Carlo Kannewasser, Marcel Lubbermans™ en professor Stronk, een spreukenboek, een pompoenenveldje, een waterkraan met een emmer en gouden kraan, en een kasachtergrond. Kinderen openen de omslag en volgen een Herbologieles van professor Stronk. Er is tuingereedschap en er zijn magische planten om mee te oefenen – en veiligheidswaarschuwingen over de monsterlijke Mandragora! Voor kinderen vanaf 8 jaar. Een geweldig cadeau voor jonge heksen en tovenaars die de magie en spanning van de Harry Potter™ reeks op een nieuwe manier willen beleven. Deze magische Zweinstein™ Moment set is ca. 12 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep – de ideale afmetingen om overal mee naartoe te nemen. Het model ziet er ook nog eens cool uit op een boekenplank. Met authentieke accessoires, zoals een zilverkleurige spade en snoeischaar, en een kasomgeving die kinderen zullen herkennen van beroemde scènes uit de Harry Potter™ films. Er zijn nog andere sets in deze serie om te verzamelen. Ze zijn allemaal ontworpen als een ander magisch klaslokaal en kunnen aan elkaar worden vastgemaakt voor een 360 graden-speelervaring op Zweinstein™. Alle LEGO® Harry Potter™ sets zitten boordevol personages, kenmerken en locaties uit de magische films om kinderen te betoveren en hen inspiratie voor eindeloos fantasierijk speelplezier te bieden. LEGO® bouwonderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016912951
Legocode 76384
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912951

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912951 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76384

Waar is LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384 met het legonummer 76384 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384 is 76384 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Herbologieles - 76384 momenteel in de aanbieding is.