LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Jonge heksen en tovenaars beleven magisch speelplezier met LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™: Pluizige ontmoeting (76387). Deze modulaire speelset bevat geliefde personages, herkenbare locaties en een driekoppige hond voor 3 keer zo veel plezier! Authentieke avonturen op Zweinstein met Pluisje Kinderen stappen in de magische wereld van Harry Potter met 3...

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€119.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€119.00

Beschrijving LEGO

Jonge heksen en tovenaars beleven magisch speelplezier met LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™: Pluizige ontmoeting (76387). Deze modulaire speelset bevat geliefde personages, herkenbare locaties en een driekoppige hond voor 3 keer zo veel plezier! Authentieke avonturen op Zweinstein met Pluisje Kinderen stappen in de magische wereld van Harry Potter met 3 minifiguren (Harry Potter, Ron Wemel™ en Hermelien Griffel™) en Pluisje, de enorme driekoppige hond. Je kunt de poten van Pluisje in allerlei houdingen zetten en de 3 afneembare koppen hebben elk een eigen gezichtsuitdrukking. De set bestaat uit 5 aparte modules die je op verschillende manieren kunt combineren: een grote...

Jonge heksen en tovenaars beleven magisch speelplezier met LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™: Pluizige ontmoeting (76387). Deze modulaire speelset bevat geliefde personages, herkenbare locaties en een driekoppige hond voor 3 keer zo veel plezier! Authentieke avonturen op Zweinstein met Pluisje Kinderen stappen in de magische wereld van Harry Potter met 3 minifiguren (Harry Potter, Ron Wemel™ en Hermelien Griffel™) en Pluisje, de enorme driekoppige hond. Je kunt de poten van Pluisje in allerlei houdingen zetten en de 3 afneembare koppen hebben elk een eigen gezichtsuitdrukking. De set bestaat uit 5 aparte modules die je op verschillende manieren kunt combineren: een grote ruimte met valluik, een spreukenoefenruimte, een dak, een balkonkamer en een ruimte vol takken van de Duivelsstrik. En er is nog meer: een exclusieve gouden jubileumminifiguur van Hermelien Griffel, 2 willekeurige tovenaarskaarttegels en de mogelijkheid om meer ruimtes toe te voegen voor je eigen kasteel Zweinstein. Producteigenschappen: LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™: Pluizige ontmoeting (76387) heeft alles waar Harry Potter fans dol op zijn: geliefde personages, bekende locaties in Zweinstein en een angstaanjagende, driekoppige hond. De set bevat minifiguren van Harry Potter™, Hermelien Griffel™ en Ron Wemel™, een enorme hond met 3 koppen om zelf te bouwen, 5 bouwbare modules en authentieke accessoires zoals een magische harp. Deze veelzijdige Harry Potter™ speelset boordevol coole functies biedt eindeloze mogelijkheden. Hoe je de ruimtes ook combineert, je beleeft elke keer nieuwe magische avonturen met Pluisje, de grote, verstelbare hond met 3 koppen. Een betoverend cadeau voor een verjaardag of de feestdagen waar jonge heksen en tovenaars vanaf 8 jaar dol op zullen zijn. De set is ca. 30 cm hoog, 19 cm breed en 7 cm diep en kan eenvoudig worden gecombineerd met andere LEGO® Harry Potter™ sets. Deze speelset maakt deel uit van een serie modulaire sets met authentieke details die kinderen kunnen bouwen, combineren en aanpassen om zo hun eigen versie van kasteel Zweinstein™ te creëren. De set bevat een exclusieve gouden minifiguur van Hermelien Griffel™ ter ere van 20 jaar LEGO® Harry Potter™ magie. In de set vind je ook 2 willekeurige tovenaarskaarttegels die kinderen kunnen verzamelen (van de 16 in totaal). LEGO® Harry Potter™ speelgoed bevat geliefde personages, bijzondere wezens en herkenbare locaties uit de populaire films. De sets zijn het ideale cadeau voor kinderen die deel willen uitmaken van de magie uit de films. LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016912968
Legocode 76387
Leeftijd 10 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912968

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912968 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76387

Waar is LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387 met het legonummer 76387 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387 is 76387 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Zweinstein: Pluizige Ontmoeting - 76387 momenteel in de aanbieding is.