LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Stap beroemde locaties uit de Harry Potter™ films binnen met de Zweinstein™ Klokkentoren speelset! Ga samen met Harry, Hermelien Griffel™ en hun vrienden naar het kantoor van Perkamentus™, volg een les Verweer tegen de Zwarte Kunsten en bekijk de ziekenzaal en badkamer van de klassenoudsten. Verzet de klok om een...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€91.99

Beste deal bij: Conrad

13 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€91.99

13% Goedkoper

€105.95

Beschrijving LEGO

Stap beroemde locaties uit de Harry Potter™ films binnen met de Zweinstein™ Klokkentoren speelset! Ga samen met Harry, Hermelien Griffel™ en hun vrienden naar het kantoor van Perkamentus™, volg een les Verweer tegen de Zwarte Kunsten en bekijk de ziekenzaal en badkamer van de klassenoudsten. Verzet de klok om een tijdverdrijver-avontuur te beleven, maar zorg ervoor dat je op tijd terug bent om de winterse versieringen en de bewegende 'dans'-functie voor het Kerstbal te zien. Als je eenmaal binnen bent geweest in de toren vol personages en details uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™ en Harry Potter en...

Stap beroemde locaties uit de Harry Potter™ films binnen met de Zweinstein™ Klokkentoren speelset! Ga samen met Harry, Hermelien Griffel™ en hun vrienden naar het kantoor van Perkamentus™, volg een les Verweer tegen de Zwarte Kunsten en bekijk de ziekenzaal en badkamer van de klassenoudsten. Verzet de klok om een tijdverdrijver-avontuur te beleven, maar zorg ervoor dat je op tijd terug bent om de winterse versieringen en de bewegende 'dans'-functie voor het Kerstbal te zien. Als je eenmaal binnen bent geweest in de toren vol personages en details uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™ en Harry Potter en de Vuurbeker™ wil je er nooit meer weg! Eigenschappen: Inclusief 8 Harry Potter™ minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Harry Potter, Ron Wemel™, Hermelien Griffel™, Fleur Delacour, Carlo Kannewasser, Viktor Kruml, Albus Perkamentus™ en Madame Mallemour. Alle figuren worden geleverd met een toverstok en dragen hun kleding voor het Kerstbal. Deze Harry Potter™ LEGO® speelgoedset bestaat uit de Zweinstein™ Klokkentoren van 3 verdiepingen met de entreehal, het leslokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten, de ziekenzaal, de badkamer van de klassenoudsten, het kantoor van Perkamentus™ en een gedeelte met winterse versieringen voor het Kerstbal. Met een mechanisme om de klok te verzetten zodat kinderen tijdreisavonturen kunnen beleven met de tijdverdrijver en een 'dans'-functie waarmee het Kerstbal echt goed los komt! In de entreehal staan een kist en de Vuurbeker. In het leslokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten vind je een tafel, een stoel, toverdranken, een glazen vitrine, een boek, een bureau met een inktpot en een ganzenveer, een bouwbare lamp en een schoolbord. In de ziekenzaal staan 2 bedden en 2 bouwbare lampen. De badkamer van de klassenoudsten heeft een glas-in-loodraam met een zeemeermin. In het kantoor van Perkamentus™ staan een stoel en een bureau met een inktpot en een ganzenveer, de Hersenpan en het Zwaard van Griffoendor. Het gedeelte van het Kerstbal is inclusief 2 winterse tafels met 2 glazen, een bouwbare ijssculptuur en een kerstboom. De Zweinstein™ Klokkentoren is ca. 35 cm hoog, 34 cm breed en 18 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016368697
Legocode 75948
Leeftijd 4 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368697

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368697 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75948

Waar is LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948 met het legonummer 75948 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948 is 75948 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Zweinstein Klokkentoren - 75948 momenteel in de aanbieding is.