LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Betover jonge heksen en tovenaars met deze supergrote figuren van LEGO® Harry Potter™: Harry Potter & Hermelien Griffel™ (76393). Grote, beroemde figuren Kinderen genieten van groots magisch speelplezier met deze bouwbare modellen van Harry Potter en Hermelien Griffel. Beide figuren zijn ca. 26 cm hoog en zijn net als LEGO...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€101.00

Beste deal bij: Bol.com

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€101.00

22% Goedkoper

€129.99

Beschrijving LEGO

Betover jonge heksen en tovenaars met deze supergrote figuren van LEGO® Harry Potter™: Harry Potter & Hermelien Griffel™ (76393). Grote, beroemde figuren Kinderen genieten van groots magisch speelplezier met deze bouwbare modellen van Harry Potter en Hermelien Griffel. Beide figuren zijn ca. 26 cm hoog en zijn net als LEGO minifiguren in verschillende houdingen te zetten dankzij de beweegbare handen, benen en heupen. Harry Potter kan zelfs zijn hoofd draaien en heeft een afneembaar gewaad van stof. De modellen hebben bouwbare toverstokken die kinderen zullen inspireren om magische verhalen na te spelen. Na de actie kunnen ze de 2 vrienden...

Betover jonge heksen en tovenaars met deze supergrote figuren van LEGO® Harry Potter™: Harry Potter & Hermelien Griffel™ (76393). Grote, beroemde figuren Kinderen genieten van groots magisch speelplezier met deze bouwbare modellen van Harry Potter en Hermelien Griffel. Beide figuren zijn ca. 26 cm hoog en zijn net als LEGO minifiguren in verschillende houdingen te zetten dankzij de beweegbare handen, benen en heupen. Harry Potter kan zelfs zijn hoofd draaien en heeft een afneembaar gewaad van stof. De modellen hebben bouwbare toverstokken die kinderen zullen inspireren om magische verhalen na te spelen. Na de actie kunnen ze de 2 vrienden van Zweinstein™ in elke houding zetten die ze willen en Harry en Hermelien een mooi plekje geven in hun kamer. De set is inclusief 2 aparte boekjes met bouwinstructies, zodat je met 2 bouwers ieder een model kunt maken. Producteigenschappen: Betover jonge heksen en tovenaars met deze grote LEGO® Harry Potter™: Harry Potter & Hermelien Griffel™ (76393) figuren. De set bevat bouwbare modellen van Harry Potter™ en Hermelien Griffel™ met beweegbare handen, benen en heupen. De figuur van Harry Potter heeft bovendien een draaibaar hoofd. Deze bouwbare personages stimuleren fantasierijk speelplezier. En als kinderen klaar zijn met spelen, kunnen ze de aanpasbare modellen in de houding zetten die zij willen voor een magische blikvanger in hun kamer. Kinderen vanaf 10 jaar zullen het geweldig vinden om de 2 beroemde leerlingen van Zweinstein™ te bouwen, ermee te spelen, ze ergens neer te zetten en ze aan hun vrienden te laten zien. Beide modellen zijn ca. 26 cm hoog en worden geleverd met afzonderlijke bouwinstructies, zodat 2 bouwers samen creatief speelplezier kunnen beleven. Harry heeft een afneembaar gewaad van stof en beide modellen hebben een bouwbare toverstok. Zo worden kinderen gestimuleerd om de modellen in een realistische houding te zetten. LEGO® Harry Potter™ speelgoed bevat geliefde personages, bijzondere wezens en herkenbare locaties uit de populaire films. De sets zijn het ideale cadeau voor kinderen die deel willen uitmaken van de magie uit de films. LEGO® bouwsets voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016971637
Legocode 76393
Leeftijd 10 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016971637

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016971637 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76393

Waar is LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393 met het legonummer 76393 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393 is 76393 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel - 76393 momenteel in de aanbieding is.