LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter Hagrids huisje Deze coole Lego Harry Potter Hagrids huisje speelset neemt je samen met Harry, Ron Wemel en Hermelien Griffel mee naar het huisje van Hagrid dat vol staat met spulletjes en waar het haardvuur gezellig brandt. Bescherm de hippogrief Scheurbek tegen de Minister van Toverkunst en...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€58.98

Beste deal bij: Zavvi

54 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€58.98

54% Goedkoper

€127.95

Beschrijving LEGO

LEGO Harry Potter Hagrids huisje Deze coole Lego Harry Potter Hagrids huisje speelset neemt je samen met Harry, Ron Wemel en Hermelien Griffel mee naar het huisje van Hagrid dat vol staat met spulletjes en waar het haardvuur gezellig brandt. Bescherm de hippogrief Scheurbek tegen de Minister van Toverkunst en de gemene Beul! Verstop je tussen de pompoenen van Hagrid als de minister arriveert, maak vervolgens de ketting van Scheurbek los en breng hem in veiligheid. Maar kijk uit: de Beul is vastbesloten zijn bijl te gebruiken! De speelset heeft 496 onderdelen en is geschikt voor kinderen tussen de 8...

LEGO Harry Potter Hagrids huisje Deze coole Lego Harry Potter Hagrids huisje speelset neemt je samen met Harry, Ron Wemel en Hermelien Griffel mee naar het huisje van Hagrid dat vol staat met spulletjes en waar het haardvuur gezellig brandt. Bescherm de hippogrief Scheurbek tegen de Minister van Toverkunst en de gemene Beul! Verstop je tussen de pompoenen van Hagrid als de minister arriveert, maak vervolgens de ketting van Scheurbek los en breng hem in veiligheid. Maar kijk uit: de Beul is vastbesloten zijn bijl te gebruiken! De speelset heeft 496 onderdelen en is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016368680
Legocode 75947
Leeftijd 12 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368680

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368680 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75947

Waar is LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947 met het legonummer 75947 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947 is 75947 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Hagrids Huisje: Scheurbeks Ontsnapping - 75947 momenteel in de aanbieding is.