LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Zweef hoog door de lucht in de gevleugelde paardenkoets van Beauxbatons en vlieg Zweinstein™ tegemoet! Speel de spannende scène uit Harry Potter™ en de Vuurbeker™ na waarbij je de spectaculaire en supersnelle koets met de hulp van Hagrid™ veilig laat landen. Tover de set om tot een ruimte van 2...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€50.98

Beste deal bij: Zavvi

32 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€50.98

32% Goedkoper

€74.98

Beschrijving LEGO

Zweef hoog door de lucht in de gevleugelde paardenkoets van Beauxbatons en vlieg Zweinstein™ tegemoet! Speel de spannende scène uit Harry Potter™ en de Vuurbeker™ na waarbij je de spectaculaire en supersnelle koets met de hulp van Hagrid™ veilig laat landen. Tover de set om tot een ruimte van 2 verdiepingen met een slaapkamer en theegedeelte en ga vervolgens met Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour nieuwe magische avonturen voorbereiden onder het genot van een kopje thee. Geef je vliegende paarden regelmatig te eten en zet hun vleugels, benen en hoofden in de juiste positie voor de volgende vlucht!...

Zweef hoog door de lucht in de gevleugelde paardenkoets van Beauxbatons en vlieg Zweinstein™ tegemoet! Speel de spannende scène uit Harry Potter™ en de Vuurbeker™ na waarbij je de spectaculaire en supersnelle koets met de hulp van Hagrid™ veilig laat landen. Tover de set om tot een ruimte van 2 verdiepingen met een slaapkamer en theegedeelte en ga vervolgens met Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour nieuwe magische avonturen voorbereiden onder het genot van een kopje thee. Geef je vliegende paarden regelmatig te eten en zet hun vleugels, benen en hoofden in de juiste positie voor de volgende vlucht! Eigenschappen: Dit LEGO® Harry Potter™ speelgoed is inclusief 4 minifiguren: Hagrid™, Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour. De bouwbare speelgoedkoets heeft een deur die open kan, zodat je ook binnenin kunt spelen. Eenmaal op de grond kan de sierlijke vliegende koets worden omgebouwd tot een woonruimte met 2 verdiepingen met 2 banken en een bouwbare tafel op de begane grond en 2 bedden en een plank met 2 lades op de eerste verdieping. De 2 gevleugelde paarden (ook wel Abraxans genoemd) hebben beweegbare hoofden, benen en vleugels. Hagrid™ draagt zijn kerstbalkostuum en Fleur en Gabrielle Delacour dragen allebei hun schooluniform en hebben een toverstok. Accessoires: een kist, 4 lantaarns (bevestigd aan de koets), een brief, 4 theekopjes en een theepot, een fles met voer voor de paarden en 2 bordjes die Hagrid™ gebruikt om de koets veilig te laten landen. De speelgoedkoets is met paarden ca. 13 cm hoog, 30 cm lang en 21 cm breed. De speelgoedkoets is zonder paarden ca. 13 cm hoog, 18 cm lang en 8 cm breed. De speelgoedkoets omgebouwd tot woonruimte met 2 verdiepingen is ca. 20 cm hoog.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016604122
Legocode 75958
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016604122

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016604122 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75958

Waar is LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958 met het legonummer 75958 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958 is 75958 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter De Koets van Beauxbatons: Aankomst bij Zweinstein - 75958 momenteel in de aanbieding is.