LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Peuters leren met veel plezier bouwen en dingen balanceren met LEGO® DUPLO® Mijn eerste balancerende dieren. Ze vinden het leuk om de vrolijk gekleurde jungledieren op verschillende manieren op de wip te zetten en te zien hoe die omvalt. De kleurrijke aap, olifant, tijger en panda zijn eenvoudig te bouwen...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€34.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€34.95

Beschrijving LEGO

Peuters leren met veel plezier bouwen en dingen balanceren met LEGO® DUPLO® Mijn eerste balancerende dieren. Ze vinden het leuk om de vrolijk gekleurde jungledieren op verschillende manieren op de wip te zetten en te zien hoe die omvalt. De kleurrijke aap, olifant, tijger en panda zijn eenvoudig te bouwen en te herbouwen met stevige DUPLO stenen. De 2 extra stenen houden de wip in evenwicht, of ze kunnen worden gebruikt om onder de wip te leggen, zodat die recht blijft. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor veilig spelen door kleine handjes. • De set bestaat uit een balanselement en...

Peuters leren met veel plezier bouwen en dingen balanceren met LEGO® DUPLO® Mijn eerste balancerende dieren. Ze vinden het leuk om de vrolijk gekleurde jungledieren op verschillende manieren op de wip te zetten en te zien hoe die omvalt. De kleurrijke aap, olifant, tijger en panda zijn eenvoudig te bouwen en te herbouwen met stevige DUPLO stenen. De 2 extra stenen houden de wip in evenwicht, of ze kunnen worden gebruikt om onder de wip te leggen, zodat die recht blijft. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor veilig spelen door kleine handjes. • De set bestaat uit een balanselement en 4 bouwbare dierenpuzzels: een aap, een tijger, een olifant en een panda, plus 2 extra stenen. • Zet de 3D-dierenpuzzels gezellig samen met je kleintje in elkaar en stimuleer de taalontwikkeling van je peuter terwijl jullie over verschillende jungledieren praten. • Stapel de dieren op elkaar op dit balanceerspeelgoed voor peuters en kijk hoe dat omvalt als je ze verplaatst. • Met de extra stenen kun je de wip recht houden en je kind rustig naar dit kleurige dierenspeelgoed laten kijken. • De eindeloze creatieve mogelijkheden van LEGO® DUPLO® speelgoed nodigen peuters uit tot creatief denken. • LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes. • Deze set met dierenspeelgoed is een ideaal cadeau voor peuters. • De dieren zijn elk ca. 8 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. • Het balanselement is ca. 4 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016367560
Legocode 10884
Leeftijd 1 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367560

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367560 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10884

Waar is LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884 met het legonummer 10884 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884 is 10884 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Mijn Eerste Balancerende Dieren - 10884 momenteel in de aanbieding is.