LEGO DUPLO Getallentrein - 10847

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

De LEGO DUPLO getallentrein biedt een kleurige kennismaking met getallen en tellen. Peuters zijn er dol op deze stevige trein steeds opnieuw te bouwen – en ze leren er ook nog iets van! Met de twee DUPLO figuurtjes van kinderen en de kat kunnen allerlei verhalen worden bedacht en de...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€29.89

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€29.89

Beschrijving LEGO

De LEGO DUPLO getallentrein biedt een kleurige kennismaking met getallen en tellen. Peuters zijn er dol op deze stevige trein steeds opnieuw te bouwen – en ze leren er ook nog iets van! Met de twee DUPLO figuurtjes van kinderen en de kat kunnen allerlei verhalen worden bedacht en de set biedt eindeloos bouw-, rijd- en leerplezier. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Eigenschappen: Met locomotief om zelf te bouwen en drie wagons. Inclusief stenen met opdruk van de cijfers 0 tot en met 9. Gebruik de bedrukte stenen om je kind spelenderwijs...

De LEGO DUPLO getallentrein biedt een kleurige kennismaking met getallen en tellen. Peuters zijn er dol op deze stevige trein steeds opnieuw te bouwen – en ze leren er ook nog iets van! Met de twee DUPLO figuurtjes van kinderen en de kat kunnen allerlei verhalen worden bedacht en de set biedt eindeloos bouw-, rijd- en leerplezier. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Eigenschappen: Met locomotief om zelf te bouwen en drie wagons. Inclusief stenen met opdruk van de cijfers 0 tot en met 9. Gebruik de bedrukte stenen om je kind spelenderwijs iets te leren over cijfers, getallen en tellen. Stimuleert de bouwvaardigheid en moedigt aan tot rollenspel. LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Inclusief twee LEGO DUPLO figuren van kinderen plus een kat.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 0673419265423
Legocode 10847
Leeftijd 1 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 0673419265423

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Getallentrein - 10847 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 0673419265423 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Getallentrein - 10847' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10847

Waar is LEGO DUPLO Getallentrein - 10847 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Getallentrein - 10847 met het legonummer 10847 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Getallentrein - 10847?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Getallentrein - 10847 is 10847 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Getallentrein - 10847 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Getallentrein - 10847 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Getallentrein - 10847 momenteel in de aanbieding is.