LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Beleef samen met je peuter en Disney's Elsa, Anna en Olaf allerlei avonturen boordevol fantasie in het Frozen ijskasteel en help hem of haar belangrijke ontwikkelingsmijlpalen te bereiken. Wanneer peuters zelf verhalen bedenken met hun favoriete personages uit Disney's Frozen ontwikkelen ze hun taalvaardigheden, fijne motoriek en sociale en emotionele...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€44.99

Beste deal bij: Top1Toys

Webshop Aanbieding

€44.99

Beschrijving LEGO

Beleef samen met je peuter en Disney's Elsa, Anna en Olaf allerlei avonturen boordevol fantasie in het Frozen ijskasteel en help hem of haar belangrijke ontwikkelingsmijlpalen te bereiken. Wanneer peuters zelf verhalen bedenken met hun favoriete personages uit Disney's Frozen ontwikkelen ze hun taalvaardigheden, fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie. Praat samen over de band die Elsa met haar zus Anna heeft. Geniet met Olaf de sneeuwpop van onbegrensd creatief speelplezier. Met één druk op de knop geeft de verlichtingssteen het kasteel allerlei kleuren. Speel samen met je kind scènes na uit de film Frozen of bedenk je eigen...

Beleef samen met je peuter en Disney's Elsa, Anna en Olaf allerlei avonturen boordevol fantasie in het Frozen ijskasteel en help hem of haar belangrijke ontwikkelingsmijlpalen te bereiken. Wanneer peuters zelf verhalen bedenken met hun favoriete personages uit Disney's Frozen ontwikkelen ze hun taalvaardigheden, fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie. Praat samen over de band die Elsa met haar zus Anna heeft. Geniet met Olaf de sneeuwpop van onbegrensd creatief speelplezier. Met één druk op de knop geeft de verlichtingssteen het kasteel allerlei kleuren. Speel samen met je kind scènes na uit de film Frozen of bedenk je eigen verhalen die zich afspelen in de magische sfeer van Elsa's ijskasteel. Eigenschappen: Inclusief 3 LEGO® DUPLO® figuren: Anna, Elsa en Olaf. Dit speelgoedkasteel uit Disney's Frozen heeft een glijbaan, een tafel, stoelen en keukengerei. Een speciale verlichtingssteen die met een knop te bedienen is verlicht het kasteel met verschillende kleuren. Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen en zijn of haar fijne motoriek te verbeteren door de bouwstenen steeds op een andere manier te gebruiken voor eindeloos fantasierijk bouwplezier. Dit bouwspeelgoed voor peuters is ontwikkeld om het bedenken van rollenspellen en het vertellen van verhalen te stimuleren, zodat je kind zijn of haar taalvaardigheid, sociale en emotionele vaardigheden kan verbeteren. Het Disney Frozen ijskasteel is ca. 28 cm hoog, 19 cm breed en 16 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016367614
Legocode 10899
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367614

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367614 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10899

Waar is LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899 met het legonummer 10899 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899 is 10899 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Disney Frozen IJskasteel - 10899 momenteel in de aanbieding is.