LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Geef de nieuwsgierigheid van peuters de ruimte en laat ze spelenderwijs leren. Bevat leuke vormen en LEGO® stenen in diverse coole kleuren. Inclusief een auto, ramen, bloemen en cadeaus om de fantasie te prikkelen – plus stenen met de cijfers 1 tot en met 3. Je peuter laten kennismaken met...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€37.49

Beste deal bij: Bol

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€37.49

33% Goedkoper

€49.99

€43.99

21% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Geef de nieuwsgierigheid van peuters de ruimte en laat ze spelenderwijs leren. Bevat leuke vormen en LEGO® stenen in diverse coole kleuren. Inclusief een auto, ramen, bloemen en cadeaus om de fantasie te prikkelen – plus stenen met de cijfers 1 tot en met 3. Je peuter laten kennismaken met creatief bouwen en de bijbehorende ontwikkelingsvoordelen is heel eenvoudig. Pak een steen en de rest gaat vanzelf! Eigenschappen: Motiveer jonge kinderen met dit peutervriendelijke assortiment LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen. Dankzij de eindeloze praktische, creatieve mogelijkheden zijn de ontwikkelingsvoordelen enorm. Voed de fantasie van kinderen met 85 kleurrijke stenen waaronder...

Geef de nieuwsgierigheid van peuters de ruimte en laat ze spelenderwijs leren. Bevat leuke vormen en LEGO® stenen in diverse coole kleuren. Inclusief een auto, ramen, bloemen en cadeaus om de fantasie te prikkelen – plus stenen met de cijfers 1 tot en met 3. Je peuter laten kennismaken met creatief bouwen en de bijbehorende ontwikkelingsvoordelen is heel eenvoudig. Pak een steen en de rest gaat vanzelf! Eigenschappen: Motiveer jonge kinderen met dit peutervriendelijke assortiment LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen. Dankzij de eindeloze praktische, creatieve mogelijkheden zijn de ontwikkelingsvoordelen enorm. Voed de fantasie van kinderen met 85 kleurrijke stenen waaronder veel leuke, herkenbare onderdelen – een auto, ramen, bloemen, ballonnen, cadeaus, een taart en cijferstenen. Met dit veelzijdige speelgoed stoppen kinderen nooit met spelen en leren. Dankzij het moderne ontwerp van de gebouwen, mensen en voorwerpen kunnen ouders en verzorgers gemakkelijk de kostbare ontwikkelingsmijlpalen van hun peuters delen terwijl ze samen bouwen, creëren en fantaseren. De kleurrijke stenen en onderdelen die eenvoudig door kleine handjes kunnen worden vastgepakt en gecombineerd maken dit leerzame speelgoed voor peuters een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook voor peuters van 18 maanden en ouder. Het kleurrijke assortiment stenen, onderdelen, cijfers en mensen kan handig worden opgeborgen in een gele opbergdoos met een deksel in de vorm van een LEGO® DUPLO® steen met 8 noppen. Combineer de inhoud met andere DUPLO sets voor nog meer plezier. Geen batterijen nodig. Het praktische spel kan meteen beginnen. Het eindeloze creatieve plezier van kinderen wordt puur en alleen gevoed door hun steeds groter wordende verbeelding! Een eenvoudige handleiding biedt ouders en peuters bouwideeën en -inspiratie. En zodra ze beginnen, komt er geen einde aan het creatieve bouwen, het fantasierijke speelplezier en de ontwikkelingsvoordelen. LEGO® DUPLO® speelsets zijn geweldige cadeaus voor peuters en kleuters. De sets zijn zorgvuldig ontworpen om in alle opzichten perfect te zijn voor beginnende bouwers; ze bieden nieuwsgierige jonge kinderen eindeloos vrij speelplezier dat de fantasie prikkelt. LEGO® DUPLO® bouwspeelgoed voldoet aan de strengste normen, zodat de stenen door kleine handjes eenvoudig kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969! LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden uitgebreid getest, bijvoorbeeld door ze te laten vallen, te verhitten en erop te bijten, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw DUPLO bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016617757
Legocode 10914
Leeftijd 18 - 3 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617757

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617757 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10914

Waar is LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914 met het legonummer 10914 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914 is 10914 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Luxe Opbergdoos - 10914 momenteel in de aanbieding is.