LEGO Creator Monstertruck - 31101

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Maak je op om auto's te verpletteren in deze monstertruck! Rijd een rondje om de werkende vering te testen, zet vervolgens de sloopwagen op zijn plaats en start de show! Na het uithalen van de coolste stunts kun je de monstertruck ombouwen tot een raceauto met finishlijn of verander je...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€25.49

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€25.49

Beschrijving LEGO

Maak je op om auto's te verpletteren in deze monstertruck! Rijd een rondje om de werkende vering te testen, zet vervolgens de sloopwagen op zijn plaats en start de show! Na het uithalen van de coolste stunts kun je de monstertruck ombouwen tot een raceauto met finishlijn of verander je hem in een dragster en verbreek je het snelreidsrecord. Of laat je creativiteit de vrije loop en bouw iets nieuws. Kun jij deze krachtige 3-in-1 voertuigen de baas? Eigenschappen: Stimuleer creatief spel met deze spannende set met 3 speelgoedmodellen in 1: een monstertruck, een racewagen met finishlijn en een dragster....

Maak je op om auto's te verpletteren in deze monstertruck! Rijd een rondje om de werkende vering te testen, zet vervolgens de sloopwagen op zijn plaats en start de show! Na het uithalen van de coolste stunts kun je de monstertruck ombouwen tot een raceauto met finishlijn of verander je hem in een dragster en verbreek je het snelreidsrecord. Of laat je creativiteit de vrije loop en bouw iets nieuws. Kun jij deze krachtige 3-in-1 voertuigen de baas? Eigenschappen: Stimuleer creatief spel met deze spannende set met 3 speelgoedmodellen in 1: een monstertruck, een racewagen met finishlijn en een dragster. Een geweldig cadeau voor kinderen! Bouwen en herbouwen blijft altijd leuk. Welke uitdagingen liggen er op ze te wachten? Kinderen kunnen hun verbeelding en bouwvaardigheden op nieuwe manieren laten groeien terwijl ze rondracen in een monstertruck of racewagen, nieuwe records vestigen in de dragster of iets compleet nieuws bouwen. Deze set biedt kinderen 3 bouwopties: een Creator 3in1 Monstertruck (31101), een racewagen of een supersnelle dragster. Kinderen kunnen alleen met deze set spelen of hem combineren met andere LEGO® sets om hun bouwvaardigheden te laten groeien. Elke fan van creatief bouwen zal deze set leuk vinden. De speelgoedmodellen van een krachtige monstertruck, gestroomlijnde racewagen en leuke dragster zijn een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau of een verrassing voor tussendoor voor jongens en meisjes van 7 jaar en ouder. Klaar voor actie! De monstertruck van ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 8 cm breed is groot genoeg voor echt leuk spelen en klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Aangedreven door kinderfantasie voor eindeloos plezier! Batterijloos speelgoed versterkt de onafhankelijkheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen en biedt hen bovendien de mogelijkheid zelf nieuwe verhalen te verzinnen. Het plezier begint zodra de doos wordt geopend. Dankzij de eenvoudig te volgen instructies kunnen kinderen alle 3 de modellen bouwen en herbouwen, waardoor ze al snel trots zullen zijn op wat ze zelf hebben gemaakt. Geef kinderen de vrijheid om hun creatieve en bouwvaardigheden te ontwikkelen tijdens het spelen met LEGO® Creator 3in1 sets. Dankzij de vele bouwmogelijkheden laat deze opwindende voertuigenspeelset de verbeelding van kinderen groeien. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uitelkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016616279
Legocode 31101
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616279

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Monstertruck - 31101 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616279 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Monstertruck - 31101' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31101

Waar is LEGO Creator Monstertruck - 31101 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Monstertruck - 31101 met het legonummer 31101 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Monstertruck - 31101?

Het lego nummer van LEGO Creator Monstertruck - 31101 is 31101 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Monstertruck - 31101 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Monstertruck - 31101 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Monstertruck - 31101 momenteel in de aanbieding is.