LEGO Creator Tuktuk - 40469

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Begeef je op de drukke straten van een grote stad in India met deze gedetailleerde en felgekleurde Tuktuk (40469) speelgoedauto. Het model beschikt over tal van realistische details, zoals een voor- en achterbank, hangende versieringen, een brandblusser en Indiase lunchboxen op een pallet op het dak: alles wat kinderen nodig...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€22.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€22.00

Beschrijving LEGO

Begeef je op de drukke straten van een grote stad in India met deze gedetailleerde en felgekleurde Tuktuk (40469) speelgoedauto. Het model beschikt over tal van realistische details, zoals een voor- en achterbank, hangende versieringen, een brandblusser en Indiase lunchboxen op een pallet op het dak: alles wat kinderen nodig hebben voor fantastische verhalen. Een cool cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die graag spannende avonturen bedenken met speelgoedauto's. Kinderen beleven allerlei leuke avonturen met deze kleurrijke LEGO® Creator Tuktuk met een voor- en achterbank, hangende versieringen en Indiase lunchboxen op een pallet op het dak. LEGO® fans vanaf 7...

Begeef je op de drukke straten van een grote stad in India met deze gedetailleerde en felgekleurde Tuktuk (40469) speelgoedauto. Het model beschikt over tal van realistische details, zoals een voor- en achterbank, hangende versieringen, een brandblusser en Indiase lunchboxen op een pallet op het dak: alles wat kinderen nodig hebben voor fantastische verhalen. Een cool cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die graag spannende avonturen bedenken met speelgoedauto's. Kinderen beleven allerlei leuke avonturen met deze kleurrijke LEGO® Creator Tuktuk met een voor- en achterbank, hangende versieringen en Indiase lunchboxen op een pallet op het dak. LEGO® fans vanaf 7 jaar die graag speelgoedauto's bouwen en er daarna mee spelen kunnen de tuktuk gebruiken om hun eigen verhalen te bedenken of deze toevoegen aan andere LEGO speelsets in hun verzameling voor nog meer speelplezier. De tuktuk is ca. 9cm hoog, 6cm lang en 10cm breed – precies groot genoeg om thuis mee te spelen of om in een tas te stoppen voor plezier onderweg.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016941203
Legocode 40469
Leeftijd 7 - 75 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016941203

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Tuktuk - 40469 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016941203 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Tuktuk - 40469' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 40469

Waar is LEGO Creator Tuktuk - 40469 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Tuktuk - 40469 met het legonummer 40469 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Tuktuk - 40469?

Het lego nummer van LEGO Creator Tuktuk - 40469 is 40469 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Tuktuk - 40469 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Tuktuk - 40469 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Tuktuk - 40469 momenteel in de aanbieding is.