LEGO Creator Snelle Motor - 31114

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Bereid je voor om te gaan racen op deze geweldige snelle motor! Klim erop en pak het stuur vast. Test de werkende vering, laat de motor brullen en schiet over de racebaan! Stap weer af en bouw de snelle motor om tot een klassieke motorfiets voor nog meer raceplezier, een...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€28.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€28.99

Beschrijving LEGO

Bereid je voor om te gaan racen op deze geweldige snelle motor! Klim erop en pak het stuur vast. Test de werkende vering, laat de motor brullen en schiet over de racebaan! Stap weer af en bouw de snelle motor om tot een klassieke motorfiets voor nog meer raceplezier, een futuristische hoverbike om mee door de lucht te zoeven of bedenk zelf iets totaal nieuws. Geniet van eindeloze spannende races met deze coole 3-in-1 set. Prachtig speelgoed voor fantasierijk speelplezier Kinderen kunnen genieten van 3 verschillende bouw- en speelervaringen met deze LEGO Creator 3in1 speelgoedset. Ze kunnen de superbike bouwen...

Bereid je voor om te gaan racen op deze geweldige snelle motor! Klim erop en pak het stuur vast. Test de werkende vering, laat de motor brullen en schiet over de racebaan! Stap weer af en bouw de snelle motor om tot een klassieke motorfiets voor nog meer raceplezier, een futuristische hoverbike om mee door de lucht te zoeven of bedenk zelf iets totaal nieuws. Geniet van eindeloze spannende races met deze coole 3-in-1 set. Prachtig speelgoed voor fantasierijk speelplezier Kinderen kunnen genieten van 3 verschillende bouw- en speelervaringen met deze LEGO Creator 3in1 speelgoedset. Ze kunnen de superbike bouwen en deze daarna ombouwen tot een klassieke motorfiets met standaard, een futuristische hoverbike of iets totaal nieuws dat ze zelf bedenken. Geweldige verzameling bouwspeelgoed LEGO Creator 3in1 sets bieden een wereld vol bouw- en speelplezier met 3 mogelijkheden in elke doos! LEGO bouwers kunnen naar hartenlust bouwen en herbouwen. Creator 3in1 stimuleert de fantasie van kleine bouwers en houdt ze urenlang bezig met een geweldig assortiment modellen, waaronder coole auto's, enge wezens en gedetailleerde gebouwen. Eigenschappen: De LEGO® Creator 3in1 Snelle motor (31114) set biedt inspiratie voor eindeloos creatief bouwplezier met 3 modellen in 1: een moderne superbike, een klassieke motorfiets en een futuristische hoverbike. Fantasierijke kinderen beleven allerlei spannende avonturen. Zo kunnen ze supersnelle races op de racebaan naspelen met een moderne of klassieke LEGO® motor of de lucht in schieten op hun hoverbike. Deze speelgoedmotorset is een ideale beloning voor kinderen vanaf 8 jaar die van speelgoedmotoren en creatief bouwen houden. De snelle motor is ca. 11 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed – de ideale afmetingen om thuis mee te spelen of om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. De superbike heeft een beweegbaar stuur, werkende vering en een standaard. De klassieke motor heeft ook een standaard, zodat kinderen hem vol trots in hun kamer kunnen neerzetten. Deze indrukwekkende set biedt kinderen 3 verschillende mogelijkheden om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en voertuigen te bouwen waar ze afzonderlijk of in combinatie met andere LEGO® speelgoedsets mee kunnen spelen voor nog meer plezier. Kijk vanaf januari 2021 uit naar andere geweldige LEGO® Creator 3in1 sets: Cyberdrone (31111), Wilde leeuw (31112), Racewagen transportvoertuig (31113) en Surfer strandhuis (31118). Met LEGO® Creator 3in1 sets beleven kinderen eindeloos fantasierijk speelplezier terwijl ze verhalen boordevol actie naspelen met 3 verschillende kleurrijke bouwmogelijkheden in elke doos. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016888362
Legocode 31114
Leeftijd 8 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016888362

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Snelle Motor - 31114 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016888362 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Snelle Motor - 31114' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31114

Waar is LEGO Creator Snelle Motor - 31114 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Snelle Motor - 31114 met het legonummer 31114 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Snelle Motor - 31114?

Het lego nummer van LEGO Creator Snelle Motor - 31114 is 31114 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Snelle Motor - 31114 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Snelle Motor - 31114 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Snelle Motor - 31114 momenteel in de aanbieding is.