LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

LEGO Creator: Baanracer Zoef over het racecircuit met de Zonsondergang baanracer met een fris feloranje-wit-donkerblauw kleurenschema, een aerodynamische carrosserie met grote luchtinlaten, een gebogen en getinte voorruit, getinte koplampen, een zichtbare motor aan de achterkant, een grote achterspoiler en banden met extra grip. Ontdek het gestroomlijnde ontwerp met kruis-as en...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€29.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€29.95

Beschrijving LEGO

LEGO Creator: Baanracer Zoef over het racecircuit met de Zonsondergang baanracer met een fris feloranje-wit-donkerblauw kleurenschema, een aerodynamische carrosserie met grote luchtinlaten, een gebogen en getinte voorruit, getinte koplampen, een zichtbare motor aan de achterkant, een grote achterspoiler en banden met extra grip. Ontdek het gestroomlijnde ontwerp met kruis-as en til het dak omhoog om toegang te krijgen tot de cockpit. Ga dan aan de startlijn staan en bereid je voor op de race! Als je de finish hebt bereikt, kun je dit LEGO Creator 3-in-1 model ombouwen tot een klassieke raceauto met open dak of de golven trotseren in...

LEGO Creator: Baanracer Zoef over het racecircuit met de Zonsondergang baanracer met een fris feloranje-wit-donkerblauw kleurenschema, een aerodynamische carrosserie met grote luchtinlaten, een gebogen en getinte voorruit, getinte koplampen, een zichtbare motor aan de achterkant, een grote achterspoiler en banden met extra grip. Ontdek het gestroomlijnde ontwerp met kruis-as en til het dak omhoog om toegang te krijgen tot de cockpit. Ga dan aan de startlijn staan en bereid je voor op de race! Als je de finish hebt bereikt, kun je dit LEGO Creator 3-in-1 model ombouwen tot een klassieke raceauto met open dak of de golven trotseren in een supersterke speedboot. Specificaties: Productcode: 31089 Kleur: wit, blauw, oranje Geslacht: junior Materiaal: kunststof Aantal onderdelen: 221 Afmetingen verpakking: 26 x 7 x 20 cm (L x B x H) Afmetingen baanracer: 5 x 16 x 7 cm (L x B x H) Afmetingen raceauto: 14 x 7 x 4 cm (L x B x H) Afmetingen speedboot: 14 x 7 x 4 cm (L x B x H) Leeftijd: vanaf 7 jaar.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016367843
Legocode 31089
Leeftijd 10 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367843

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367843 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31089

Waar is LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089 met het legonummer 31089 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089?

Het lego nummer van LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089 is 31089 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Zonsondergang Baanracer - 31089 momenteel in de aanbieding is.