LEGO Creator Dune Buggy - 31087

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Trotseer de zandduinen voor een spannende rit met de coole LEGO® Creator 3-in-1 dune buggy met grote, stevige banden, rallylampen aan de voorkant, een motor en luchtinlaat aan de achterkant, een grote achterspoiler en een forse uitlaat! Open de veiligheidskooi, neem plaats achter het stuur en bereid je voor op...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€15.94

Beste deal bij: Top1Toys

34 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€15.94

34% Goedkoper

€23.99

Beschrijving LEGO

Trotseer de zandduinen voor een spannende rit met de coole LEGO® Creator 3-in-1 dune buggy met grote, stevige banden, rallylampen aan de voorkant, een motor en luchtinlaat aan de achterkant, een grote achterspoiler en een forse uitlaat! Open de veiligheidskooi, neem plaats achter het stuur en bereid je voor op supersnelle actie! Als je over alle duinen bent gezoefd, kun je de dune buggy ombouwen en het luchtruim gaan verkennen in een snel vliegtuig of over ruig terrein racen op de stoere quad. • Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3-in-1 set. Bouw de dune...

Trotseer de zandduinen voor een spannende rit met de coole LEGO® Creator 3-in-1 dune buggy met grote, stevige banden, rallylampen aan de voorkant, een motor en luchtinlaat aan de achterkant, een grote achterspoiler en een forse uitlaat! Open de veiligheidskooi, neem plaats achter het stuur en bereid je voor op supersnelle actie! Als je over alle duinen bent gezoefd, kun je de dune buggy ombouwen en het luchtruim gaan verkennen in een snel vliegtuig of over ruig terrein racen op de stoere quad. • Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3-in-1 set. Bouw de dune buggy en transformeer hem vervolgens tot een snel vliegtuig voor actie boven de wolken of trotseer ruig terrein op een stoere quad. • De dune buggy heeft een kleurrijk, sportief ontwerp, stevige banden, rallylampen aan de voorkant, een zichtbare motor met luchtinlaat aan de achterkant, een grote achterspoiler en uitlaat, plus een gedetailleerde cockpit met een rode bestuurdersstoel, een stuur en een veiligheidskooi die open kan. • Bewonder het sportieve blauw-wit-gele kleurenschema van de dune buggy. • Race en hobbel over elk terrein met de coole dune buggy! • De dune buggy is ca. 7 cm hoog, 13 cm lang en 8 cm breed. • Het vliegtuig is ca. 6 cm hoog, 13 cm lang en 14 cm breed. • De quad is ca. 5 cm hoog, 8 cm lang en 6 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016367829
Legocode 31087
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367829

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Dune Buggy - 31087 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367829 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Dune Buggy - 31087' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31087

Waar is LEGO Creator Dune Buggy - 31087 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Dune Buggy - 31087 met het legonummer 31087 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Dune Buggy - 31087?

Het lego nummer van LEGO Creator Dune Buggy - 31087 is 31087 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Dune Buggy - 31087 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Dune Buggy - 31087 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Dune Buggy - 31087 momenteel in de aanbieding is.