LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Chima

Vlieg op de eeuwenoude IJstoren af in een Speedorz test die nauwkeurigheid vergt! Bevestig Winzar op de wolven Speedor, trek aan het koord en stoot de toren omver om bij de CHI bol te komen! Bevestig de power-up voor nog meer controle! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor,...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€28.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€28.00

Beschrijving LEGO

Vlieg op de eeuwenoude IJstoren af in een Speedorz test die nauwkeurigheid vergt! Bevestig Winzar op de wolven Speedor, trek aan het koord en stoot de toren omver om bij de CHI bol te komen! Bevestig de power-up voor nog meer controle! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit spannende spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Winzar minifiguur met 2 wapens Met IJstoren, wolven-Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten Wapens: een CHI wapen en een secundair wapen Stoot de IJstoren omver en...

Vlieg op de eeuwenoude IJstoren af in een Speedorz test die nauwkeurigheid vergt! Bevestig Winzar op de wolven Speedor, trek aan het koord en stoot de toren omver om bij de CHI bol te komen! Bevestig de power-up voor nog meer controle! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit spannende spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Winzar minifiguur met 2 wapens Met IJstoren, wolven-Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten Wapens: een CHI wapen en een secundair wapen Stoot de IJstoren omver en verover de CHI! Strijd om 6 CHI! Trek aan het koord om je Speedor te lanceren! Bevestig de power-up voor nog meer Speedor controle! Neem het op tegen je vrienden in een spel vol actie! Verzamel de complete serie LEGO Chima Speedorz en combineer op allerlei manieren.

Kenmerken
Serie LEGO Chima
Merk LEGO
EAN 5702014972216
Legocode 70106
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014972216

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014972216 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Chima Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70106

Waar is LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106 met het legonummer 70106 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106?

Het lego nummer van LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106 is 70106 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Chima Speedorz Ijstoren - 70106 momenteel in de aanbieding is.