LEGO Chima Ring van Vuur - 70100

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Chima

Stort je in de Ring van Vuur en strijd voor de CHI! Bevestig Razar op de raven Speedor, trek aan het koord en hij schiet tegen de schans op om door de brandende Ring te vliegen! Bevestig de power-up voor vlammen uit de uitlaat of bouw vuurkegels, verander de Ring...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€24.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€24.99

Beschrijving LEGO

Stort je in de Ring van Vuur en strijd voor de CHI! Bevestig Razar op de raven Speedor, trek aan het koord en hij schiet tegen de schans op om door de brandende Ring te vliegen! Bevestig de power-up voor vlammen uit de uitlaat of bouw vuurkegels, verander de Ring en neem het op tegen je vrienden! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, schans, 2 vuurkegels, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit flitsend snelle trekkoord spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Razar minifiguur met 2 wapens Met Ring van...

Stort je in de Ring van Vuur en strijd voor de CHI! Bevestig Razar op de raven Speedor, trek aan het koord en hij schiet tegen de schans op om door de brandende Ring te vliegen! Bevestig de power-up voor vlammen uit de uitlaat of bouw vuurkegels, verander de Ring en neem het op tegen je vrienden! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, schans, 2 vuurkegels, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit flitsend snelle trekkoord spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Razar minifiguur met 2 wapens Met Ring van Vuur, schans, 2 vuurkegels, raven Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten Inclusief een CHI wapen en een standaard wapen Vlieg door de Ring van Vuur! Strijd om de 6 CHI! Trek aan het koord om de Speedor te lanceren! Bevestig de power-up voor vlammende sprongen! Neem het op tegen je vrienden in een spel vol actie! Verzamel de complete serie LEGO Chima Speedorz en combineer op allerlei manieren.

Kenmerken
Serie LEGO Chima
Merk LEGO
EAN 5702014972056
Legocode 70100
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014972056

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Chima Ring van Vuur - 70100 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014972056 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Chima Ring van Vuur - 70100' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Chima Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70100

Waar is LEGO Chima Ring van Vuur - 70100 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Chima Ring van Vuur - 70100 met het legonummer 70100 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Chima Ring van Vuur - 70100?

Het lego nummer van LEGO Chima Ring van Vuur - 70100 is 70100 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Chima Ring van Vuur - 70100 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Chima Ring van Vuur - 70100 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Chima Ring van Vuur - 70100 momenteel in de aanbieding is.