LEGO Chima CHI Waterval - 70102

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Chima

Rijd naar de mysterieuze CHI Waterval naast de leeuwentempel en duelleer om de CHI bol te winnen voor de Leeuwenstam! Bevestig Leonidas op de leeuwen Speedor, trek aan het koord, richt op het doel en verover de CHI! Voeg de power-up toe voor meer stabiliteit en betere controle over de...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€20.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€20.95

Beschrijving LEGO

Rijd naar de mysterieuze CHI Waterval naast de leeuwentempel en duelleer om de CHI bol te winnen voor de Leeuwenstam! Bevestig Leonidas op de leeuwen Speedor, trek aan het koord, richt op het doel en verover de CHI! Voeg de power-up toe voor meer stabiliteit en betere controle over de Speedor, en strijd tegen je vrienden om de 6 CHI! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit spannende spel voor 1 of 2 spelers! Inclusief Leonidas minifiguur met 2 wapens Met CHI Waterval, leeuwen Speedor,...

Rijd naar de mysterieuze CHI Waterval naast de leeuwentempel en duelleer om de CHI bol te winnen voor de Leeuwenstam! Bevestig Leonidas op de leeuwen Speedor, trek aan het koord, richt op het doel en verover de CHI! Voeg de power-up toe voor meer stabiliteit en betere controle over de Speedor, en strijd tegen je vrienden om de 6 CHI! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit spannende spel voor 1 of 2 spelers! Inclusief Leonidas minifiguur met 2 wapens Met CHI Waterval, leeuwen Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten Wapens: een CHI wapen en een secundair wapen Raak het doel en verover de CHI bol! Bevestig de power-up voor meer controle over je Speedor! Trek aan het koord om de Speedor te lanceren! Neem het op tegen je vrienden in een spel vol actie! Verzamel de complete serie LEGO Chima Speedorz en combineer op allerlei manieren.

Kenmerken
Serie LEGO Chima
Merk LEGO
EAN 5702014972179
Legocode 70102
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014972179

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Chima CHI Waterval - 70102 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014972179 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Chima CHI Waterval - 70102' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Chima Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70102

Waar is LEGO Chima CHI Waterval - 70102 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Chima CHI Waterval - 70102 met het legonummer 70102 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Chima CHI Waterval - 70102?

Het lego nummer van LEGO Chima CHI Waterval - 70102 is 70102 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Chima CHI Waterval - 70102 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Chima CHI Waterval - 70102 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Chima CHI Waterval - 70102 momenteel in de aanbieding is.