LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Chima

Help Koning Crominus te ontsnappen uit de ingestorte grot, zodat hij terug kan keren naar zijn Krokodillen-stam! Bevestig Koning Crominus op de krokodillen Speedor, trek aan het koord, richt op de schans en beuk de rotsblokken opzij! Bevestig de power-up om de Speedor breder en doeltreffender te maken! Neem het...

Lees meer..
3.6/5
Lees alle reviews

€34.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€34.99

Beschrijving LEGO

Help Koning Crominus te ontsnappen uit de ingestorte grot, zodat hij terug kan keren naar zijn Krokodillen-stam! Bevestig Koning Crominus op de krokodillen Speedor, trek aan het koord, richt op de schans en beuk de rotsblokken opzij! Bevestig de power-up om de Speedor breder en doeltreffender te maken! Neem het op tegen je vrienden: sla alle rotsblokken opzij om als eerste bij de verborgen CHI te komen! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit spannende spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Koning Crominus minifiguur...

Help Koning Crominus te ontsnappen uit de ingestorte grot, zodat hij terug kan keren naar zijn Krokodillen-stam! Bevestig Koning Crominus op de krokodillen Speedor, trek aan het koord, richt op de schans en beuk de rotsblokken opzij! Bevestig de power-up om de Speedor breder en doeltreffender te maken! Neem het op tegen je vrienden: sla alle rotsblokken opzij om als eerste bij de verborgen CHI te komen! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit spannende spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Koning Crominus minifiguur met 2 wapens Met grot-ingang, rotsblokken, schans en verborgen CHI bol Ook inclusief krokodillen Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten Wapens: een CHI wapen en een secundair wapen Beuk de rotsblokken opzij en ontsnap uit de grot! Ga op jacht naar de verborgen CHI. Bevestig de power-up en verplaats nog meer rotsblokken! Neem het op tegen je vrienden in een spel vol actie! Trek aan het koord om de Speedorz te lanceren! Verzamel de complete serie LEGO Chima Speedorz en combineer op allerlei manieren.

Kenmerken
Serie LEGO Chima
Merk LEGO
EAN 5702014972186
Legocode 70103
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014972186

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014972186 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Chima Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70103

Waar is LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103 met het legonummer 70103 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103?

Het lego nummer van LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103 is 70103 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Chima Bowlen met rotsblokken - 70103 momenteel in de aanbieding is.