LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Zelfs de moeilijkste uitdagingen op de bouwplaats vormen geen probleem voor deze stevige LEGO® Technic Zware graafmachine! Bekijk de cabine, draai de romp van het voertuig en beweeg de arm net zoals bij een echte graafmachine. Breng de laadschop omhoog en omlaag om de stenen te vervoeren en gebruik de...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€39.94

Beste deal bij: Conrad

37 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€39.94

37% Goedkoper

€62.98

Beschrijving LEGO

Zelfs de moeilijkste uitdagingen op de bouwplaats vormen geen probleem voor deze stevige LEGO® Technic Zware graafmachine! Bekijk de cabine, draai de romp van het voertuig en beweeg de arm net zoals bij een echte graafmachine. Breng de laadschop omhoog en omlaag om de stenen te vervoeren en gebruik de 4 kegels om je route te markeren. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bouw jouw model dan om tot een coole tractor met rupsbanden en achterlader. Ontdek hoe een graafmachine werkt Graven, rijden, draaien: er valt veel te ontdekken met deze coole graafmachine. Bekijk de laadschop die omhoog en omlaag kan...

Zelfs de moeilijkste uitdagingen op de bouwplaats vormen geen probleem voor deze stevige LEGO® Technic Zware graafmachine! Bekijk de cabine, draai de romp van het voertuig en beweeg de arm net zoals bij een echte graafmachine. Breng de laadschop omhoog en omlaag om de stenen te vervoeren en gebruik de 4 kegels om je route te markeren. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bouw jouw model dan om tot een coole tractor met rupsbanden en achterlader. Ontdek hoe een graafmachine werkt Graven, rijden, draaien: er valt veel te ontdekken met deze coole graafmachine. Bekijk de laadschop die omhoog en omlaag kan bewegen, de beweegbare arm, de lopende drijfriemen en de draaibare romp. Er is ook een gedetailleerde cabine met zitplaats en bedieningspaneel. De set bevat extra LEGO 'stenen' om op te graven en 4 kegels. Als het tijd is voor een nieuwe uitdaging, kunnen kinderen het model ombouwen tot een tractor met rupsbanden en achterlader. Een boeiend bouwproces voor jonge LEGO fans Het LEGO Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed met realistische mechanismen waarmee kinderen kunnen kennismaken met techniek. Producteigenschappen: Of jonge bouwfans deze 2-in-1 LEGO® Technic Zware graafmachine (42121) speelgoedset nu voor hun verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid cadeau krijgen: ze zullen er volop van genieten om hem te bouwen en alle functies te ontdekken. Deze speelgoedgraafmachine zit boordevol realistische functies, zodat kinderen goed kunnen zien hoe bouwvoertuigen in het echt werken. Bekijk de beweegbare laadschop en arm, plus de lopende drijfriemen, net als bij een echte graafmachine. Wanneer kinderen toe zijn aan een nieuwe uitdaging, kunnen ze het 2-in-1 speelgoedmodel ombouwen tot een tractor met rupsbanden en achterlader. Deze coole speelgoedgraafmachine voor kinderen is ideaal voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar die van bouwvoertuigen houden. Kinderen kunnen de authentieke cabine en het bedieningspaneel verkennen en zich voorstellen hoe het er op een bouwplaats aan toe gaat met deze coole speelgoedgraafmachine. Rollenspellen spelen gaat heel gemakkelijk met deze stoereset. Er zijn 4 kegels om de bouwplaats op orde te houden, plus extra LEGO® onderdelen die kunnen worden opgeschept met de graafmachine. Het speelgoedmodel van een graafmachine is ca. 23 cm hoog met de arm geheven, 37 cm lang met de arm volledig uitgeschoven en 11 cm breed. Het LEGO® Technic universum laat LEGO fans die toe zijn aan hun volgende bouwuitdaging kennismaken met de wereld van techniek. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016890976
Legocode 42121
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016890976

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016890976 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42121

Waar is LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121 met het legonummer 42121 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121?

Het lego nummer van LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121 is 42121 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Zware Graafmachine - 42121 momenteel in de aanbieding is.