LEGO Technic Vluchtwagen - 42090

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Start deze superstoere, supercoole vluchtwagen! Dit robuuste LEGO® Technic monstertruck model heeft extra brede velgen met grote, stevige banden, 2 grote uitlaten aan de zijkant, een extra sterke voorbumper en een opvallend rood-zwart-grijs kleurenschema met coole vlammenstickers voor een echt wrede look! Activeer de krachtige pull-back motor en geef je...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€34.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€34.99

Beschrijving LEGO

Start deze superstoere, supercoole vluchtwagen! Dit robuuste LEGO® Technic monstertruck model heeft extra brede velgen met grote, stevige banden, 2 grote uitlaten aan de zijkant, een extra sterke voorbumper en een opvallend rood-zwart-grijs kleurenschema met coole vlammenstickers voor een echt wrede look! Activeer de krachtige pull-back motor en geef je tegenstanders het nakijken! Eigenschappen:De wagen is uitgerust met een krachtige pull-back motor, extra brede velgen, grote stevige banden, 2 uitlaten aan de zijkant en een extra sterke voorbumper.Het rood-zwart-grijze kleurenschema met vlammenstickers zorgt voor een opvallende, wrede look!Samen met de 42091 Politie achtervolging pull-back kan de jacht beginnen!Activeer de pull-back...

Start deze superstoere, supercoole vluchtwagen! Dit robuuste LEGO® Technic monstertruck model heeft extra brede velgen met grote, stevige banden, 2 grote uitlaten aan de zijkant, een extra sterke voorbumper en een opvallend rood-zwart-grijs kleurenschema met coole vlammenstickers voor een echt wrede look! Activeer de krachtige pull-back motor en geef je tegenstanders het nakijken! Eigenschappen:De wagen is uitgerust met een krachtige pull-back motor, extra brede velgen, grote stevige banden, 2 uitlaten aan de zijkant en een extra sterke voorbumper.Het rood-zwart-grijze kleurenschema met vlammenstickers zorgt voor een opvallende, wrede look!Samen met de 42091 Politie achtervolging pull-back kan de jacht beginnen!Activeer de pull-back motor om de superstoere vluchtwagen te lanceren.Met dit speelgoedvoertuig kunnen beginnende LEGO® Technic bouwers hun motorische en creatieve vaardigheden ontwikkelen.Combineer dit model met de 42091 Politie achtervolging pull-back om het fantastische, ultieme 4x4 combinatiemodel te maken!De vluchtwagen is ca. 7 cm hoog, 18 cm lang en 10 cm breed.Het ultieme 4x4 combimodel is ca. 10 cm hoog, 23 cm lang en 10 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016369359
Legocode 42090
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369359

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Vluchtwagen - 42090 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369359 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Vluchtwagen - 42090' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42090

Waar is LEGO Technic Vluchtwagen - 42090 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Vluchtwagen - 42090 met het legonummer 42090 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Vluchtwagen - 42090?

Het lego nummer van LEGO Technic Vluchtwagen - 42090 is 42090 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Vluchtwagen - 42090 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Vluchtwagen - 42090 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Vluchtwagen - 42090 momenteel in de aanbieding is.