LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Hou je van tractoren? En hou je van bouwen? Dan zul je deze LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor geweldig vinden. Deze opvallende tractor met de kenmerkende kleuren van CLAAS is uniek in zijn soort. En die geweldige look is nog maar het begin! Deze krachtige machine zit boordevol...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€10.98

Beste deal bij: Bol.com

32 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€10.98

32% Goedkoper

€12.94

20% Goedkoper

€12.94

20% Goedkoper

€13.94

14% Goedkoper

€14.98

7% Goedkoper

€15.94

1% Goedkoper

€16.18

Beschrijving LEGO

Hou je van tractoren? En hou je van bouwen? Dan zul je deze LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor geweldig vinden. Deze opvallende tractor met de kenmerkende kleuren van CLAAS is uniek in zijn soort. En die geweldige look is nog maar het begin! Deze krachtige machine zit boordevol functies waarmee je alle taken op het land en rond de boerderij kunt uitvoeren. En er is goed nieuws voor drukke boeren: de tractor kan worden omgebouwd tot een oogstmachine met stuur en roterend snijwerktuig. Eigenschappen: Bouwen, spelen en herbouwen: kinderen kunnen van alles ontdekken met deze LEGO® Technic Mini...

Hou je van tractoren? En hou je van bouwen? Dan zul je deze LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor geweldig vinden. Deze opvallende tractor met de kenmerkende kleuren van CLAAS is uniek in zijn soort. En die geweldige look is nog maar het begin! Deze krachtige machine zit boordevol functies waarmee je alle taken op het land en rond de boerderij kunt uitvoeren. En er is goed nieuws voor drukke boeren: de tractor kan worden omgebouwd tot een oogstmachine met stuur en roterend snijwerktuig. Eigenschappen: Bouwen, spelen en herbouwen: kinderen kunnen van alles ontdekken met deze LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor. Een supercadeau voor jongens en meisjes die dol zijn op boerderijspeelgoed. Bouw om tot een oogstmachine voor nog meer speelplezier. Dankzij de werkende besturing en het snijwerktuig dat door de wielen wordt aangedreven, kunnen kinderen kennismaken met techniek en hun eigen tractoravonturen bedenken. Kinderen kunnen de Mini CLAAS XERION tractor bouwen en er verschillende taken op de boerderij mee uitvoeren. Daarna kunnen ze hem ombouwen tot een coole oogstmachine voor nog meer speelmogelijkheden. Deze klassieke Mini CLAAS XERION tractor is ontworpen voor tractorliefhebbers en bouwfanaten, en is een perfect cadeau voor jongens en meisjes van 7 jaar en ouder. Dit kleine tractorspeelgoed is ca. 14 cm lang, 7 cm hoog en 8 cm breed – het ideale formaat voor rollenspellen en avonturen. Bovendien zal de tractor direct de show stelen wanneer je hem samen metandere landbouwapparatuur ergens neerzet. Wil je kind meteen aan de slag met het bouwen van deze minitractor? Goed nieuws! Voor deze tractorset zijn geen batterijen nodig, dus het speelplezier kan direct beginnen. In de doos zitten bouwinstructies voor de speelgoedtractor en online vind je de instructies voor de oogstmachine. Je kunt ook de digitale Instructions PLUS downloaden in de LEGO Life app om het bouwproces tot leven te laten komen. Jonge LEGO® fans ontdekken met LEGO Technic een nieuwe wereld boordevol bouwplezier. Dankzij de realistische ontwerpen van de voertuigen en de geweldige functies beleven kinderen eindeloos speelplezier, lang nadat ze het model hebben gebouwd. De LEGO® Technic stenen zijn gemaakt van kunststof en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten. Alle LEGO® Technic sets worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016616415
Legocode 42102
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616415

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616415 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42102

Waar is LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102 met het legonummer 42102 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102?

Het lego nummer van LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102 is 42102 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Mini CLAAS XERION - 42102 momenteel in de aanbieding is.