LEGO Technic Minigraver - 42116

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Ben je op zoek naar een cadeautje voor kinderen die graag met allerlei bouwvoertuigen spelen? Deze LEGO® Technic Mini-graver (42116) houdt ze zeker urenlang bezig. Jongens en meisjes vanaf 7 jaar zullen het leuk vinden om de mini-graver te bouwen – en dat is nog maar het begin! Zodra ze...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€16.18

Beste deal bij: Conrad

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€16.18

33% Goedkoper

€23.99

Beschrijving LEGO

Ben je op zoek naar een cadeautje voor kinderen die graag met allerlei bouwvoertuigen spelen? Deze LEGO® Technic Mini-graver (42116) houdt ze zeker urenlang bezig. Jongens en meisjes vanaf 7 jaar zullen het leuk vinden om de mini-graver te bouwen – en dat is nog maar het begin! Zodra ze het model hebben gebouwd, kunnen ze eindeloze avonturen op de bouwplaats naspelen en allerlei realistische functies van het voertuig ontdekken. Een laadschop met 2 functies, bestuurderscabine, bedieningspaneel, veiligheidskooi en voor- en achterlichten bieden kinderen alles wat ze nodig hebben voor urenlang creatief speelplezier. 2-in-1 model Wanneer kinderen toe zijn aan...

Ben je op zoek naar een cadeautje voor kinderen die graag met allerlei bouwvoertuigen spelen? Deze LEGO® Technic Mini-graver (42116) houdt ze zeker urenlang bezig. Jongens en meisjes vanaf 7 jaar zullen het leuk vinden om de mini-graver te bouwen – en dat is nog maar het begin! Zodra ze het model hebben gebouwd, kunnen ze eindeloze avonturen op de bouwplaats naspelen en allerlei realistische functies van het voertuig ontdekken. Een laadschop met 2 functies, bestuurderscabine, bedieningspaneel, veiligheidskooi en voor- en achterlichten bieden kinderen alles wat ze nodig hebben voor urenlang creatief speelplezier. 2-in-1 model Wanneer kinderen toe zijn aan een nieuwe uitdaging, kunnen ze het model ombouwen tot een hot rod. Ze kunnen snel aan de slag gaan met dit coole speelgoed met behulp van Instructions PLUS. Je kunt deze digitale gids met zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Boeiend bouwspeelgoed Het LEGO Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging. Producteigenschappen: Verras jonge bouwvakkers met deze coole LEGO® Technic Mini-graver (42116) bouwset. Met authentieke details, zoals een laadschop om dingen op te tillen en te scheppen. Kinderen zullen het leuk vinden om de compactlader te bouwen en daarna alle functies te ontdekken, zoals de cabine die open kan, de laadschop die omhoog kan bewegen en kantelen, het bedieningspaneel en de veiligheidskooi. Daarna kan het model worden omgebouwd tot een hot rod. Dit speelgoed beschikt over realistische details en houdt kinderen keer op keer bezig terwijl ze allerlei verschillende avonturen op de bouwplaats, de weg of de boerderij beleven. Ben je op zoek naar een cadeau voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar? Dan zit je zeker goed met dit hoogwaardige model. De Mini-graver is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. Kinderen kunnen dit 2-in-1 model ombouwen tot een hot rod voor nog meer speelplezier. Instructions PLUS is een interactieve handleiding die het bouwen nog leuker maakt. De handleiding is beschikbaar in de gratis LEGO® Bouwinstructies app en heeft zoom- en draaifuncties waardoor kinderen zelfstandig leren bouwen. Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging. LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016889215
Legocode 42116
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889215

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Minigraver - 42116 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889215 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Minigraver - 42116' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42116

Waar is LEGO Technic Minigraver - 42116 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Minigraver - 42116 met het legonummer 42116 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Minigraver - 42116?

Het lego nummer van LEGO Technic Minigraver - 42116 is 42116 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Minigraver - 42116 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Minigraver - 42116 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Minigraver - 42116 momenteel in de aanbieding is.