LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Race naar de brand in deze schitterende hightech 2-in-1 replica van een echt vliegveld-reddingsvoertuig. Het gedetailleerde model heeft een rood-zwart-grijs kleurenschema, een ruime bestuurderscabine met gedetailleerd dashboard, zijspiegels, gereedschapsvak, viercilindermotor met bewegende zuigers, twee gestuurde assen, dubbele achteras en zware banden. Activeer de kraanmast om het waterkanon nauwkeurig te richten...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€304.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€304.95

Beschrijving LEGO

Race naar de brand in deze schitterende hightech 2-in-1 replica van een echt vliegveld-reddingsvoertuig. Het gedetailleerde model heeft een rood-zwart-grijs kleurenschema, een ruime bestuurderscabine met gedetailleerd dashboard, zijspiegels, gereedschapsvak, viercilindermotor met bewegende zuigers, twee gestuurde assen, dubbele achteras en zware banden. Activeer de kraanmast om het waterkanon nauwkeurig te richten en blus die brand! Het model kan worden uitgebreid met Power Functies en omgebouwd tot een fantastisch brandweer-reddingsvoertuig! Bij dit model hoort ook een steen met unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van LEGO Technic. Eigenschappen: • De wagen heeft twee gestuurde assen, een dubbele achteras, zware banden,...

Race naar de brand in deze schitterende hightech 2-in-1 replica van een echt vliegveld-reddingsvoertuig. Het gedetailleerde model heeft een rood-zwart-grijs kleurenschema, een ruime bestuurderscabine met gedetailleerd dashboard, zijspiegels, gereedschapsvak, viercilindermotor met bewegende zuigers, twee gestuurde assen, dubbele achteras en zware banden. Activeer de kraanmast om het waterkanon nauwkeurig te richten en blus die brand! Het model kan worden uitgebreid met Power Functies en omgebouwd tot een fantastisch brandweer-reddingsvoertuig! Bij dit model hoort ook een steen met unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van LEGO Technic. Eigenschappen: • De wagen heeft twee gestuurde assen, een dubbele achteras, zware banden, een lange, in allerlei richtingen verstelbare kraanmast met draaibaar waterkanon, een gedetailleerde viercilindermotor met bewegende zuigers, een bestuurderscabine met gedetailleerd dashboard, zwaailichten en een opbergvak voor gereedschap dat open kan. • In een cool kleurenschema met rode, zwarte en grijze stenen. • Activeer de wendbare kraanarm om het waterkanon te richten. • Breid het model uit met de LEGO Power functies motorset (8293, niet bijgeleverd) voor een gemotoriseerde kraan en echt werkende zwaailichten. • Dit LEGO Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. • 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een brandweer-reddingsvoertuig.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702015869744
Legocode 42068
Leeftijd 10 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015869744

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015869744 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42068

Waar is LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068 met het legonummer 42068 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068?

Het lego nummer van LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068 is 42068 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Vliegveld-reddingsvoertuig - 42068 momenteel in de aanbieding is.