LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Verplaats meerdere voertuigen van A naar B met het LEGO® Technic Autotransportvoertuig. Deze realistische speelgoedtruck met afkoppelbare aanhanger heeft een klassiek rood-grijs-zwart kleurenschema, stickerdetails en talloze authentieke kenmerken en functies. Beweeg de autodekken en de achterklep omhoog en omlaag om de voertuigen eenvoudig naar het juiste niveau te rijden en...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€155.00

Beste deal bij: Conrad

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€155.00

35% Goedkoper

€237.99

Beschrijving LEGO

Verplaats meerdere voertuigen van A naar B met het LEGO® Technic Autotransportvoertuig. Deze realistische speelgoedtruck met afkoppelbare aanhanger heeft een klassiek rood-grijs-zwart kleurenschema, stickerdetails en talloze authentieke kenmerken en functies. Beweeg de autodekken en de achterklep omhoog en omlaag om de voertuigen eenvoudig naar het juiste niveau te rijden en zet ze daar vast voor een veilig transport. Je kunt de bestuurderscabine kantelen, zodat je bij de gedetailleerde V6-motor met bewegende zuigers kunt. Deze bouwset bestaat daarnaast uit een coole blauwe auto met werkende besturing en een gedetailleerde V8-zuigermotor en heeft dezelfde schaal als de 42093 Chevrolet Corvette ZR1. Laad...

Verplaats meerdere voertuigen van A naar B met het LEGO® Technic Autotransportvoertuig. Deze realistische speelgoedtruck met afkoppelbare aanhanger heeft een klassiek rood-grijs-zwart kleurenschema, stickerdetails en talloze authentieke kenmerken en functies. Beweeg de autodekken en de achterklep omhoog en omlaag om de voertuigen eenvoudig naar het juiste niveau te rijden en zet ze daar vast voor een veilig transport. Je kunt de bestuurderscabine kantelen, zodat je bij de gedetailleerde V6-motor met bewegende zuigers kunt. Deze bouwset bestaat daarnaast uit een coole blauwe auto met werkende besturing en een gedetailleerde V8-zuigermotor en heeft dezelfde schaal als de 42093 Chevrolet Corvette ZR1. Laad de voertuigen op de truck en vertrekken maar! Bouw dit Autotransportvoertuig daarna om tot een LEGO Technic Truck met showauto's! Eigenschappen: Het Autotransportvoertuig heeft verstelbare autodekken en een beweegbare achterklep voor het in- en uitladen van voertuigen, vergrendeling zodat de voertuigen tijdens het transport op hun plek blijven staan en een bestuurderscabine die kan kantelen waardoor de gedetailleerde V6-motor met bewegende zuigers zichtbaar wordt. Inclusief een blauwe auto met werkende besturing en V8-zuigermotor. Het Autotransportvoertuig heeft een klassiek rood-grijs-zwart kleurenschema, plus een stickervel voor extra detail. Laat het autodek zakken, rijd de voertuigen erop, zet ze vast en rijden maar! Deze LEGO® Technic speelgoedtruckset laat LEGO bouwers kennismaken met de basisbeginselen van techniek. Met realistische kenmerken en functies voor uren speel- en ontwerpplezier. Dit Autotransportvoertuig heeft dezelfde schaal als de LEGO® Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 voor nog meer speelmogelijkheden. Het Autotransportvoertuig is ca. 22 cm hoog, 86 cm lang en 13 cm breed. De blauwe auto is ca. 8 cm hoog, 27 cm lang en 12 cm breed. De LEGO® Technic Truck met showauto's is ca. 14 cm hoog, 87 cm lang en 15 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016369892
Legocode 42098
Leeftijd 11 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369892

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369892 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42098

Waar is LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098 met het legonummer 42098 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098?

Het lego nummer van LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098 is 42098 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Autotransportvoertuig - 42098 momenteel in de aanbieding is.