LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Ontdek de innovatieve techniek en het vakmanschap van één van 's werelds meest toonaangevende autofabrikanten met deze geweldige LEGO Technic Porsche 911 RSR modelautoset. Deze LEGO Porschere is replica, die werd ontwikkeld in samenwerking met Porsche, geeft het krachtige uiterlijk en de onmiskenbare contouren weer van de 911 RSR, een...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€149.00

Beste deal bij: Bol

28 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€149.00

28% Goedkoper

€205.94

Beschrijving LEGO

Ontdek de innovatieve techniek en het vakmanschap van één van 's werelds meest toonaangevende autofabrikanten met deze geweldige LEGO Technic Porsche 911 RSR modelautoset. Deze LEGO Porschere is replica, die werd ontwikkeld in samenwerking met Porsche, geeft het krachtige uiterlijk en de onmiskenbare contouren weer van de 911 RSR, een sportwagen die werd ontworpen om te presteren tijdens internationale GT endurance races. Bijzondere details aan de buitenkant zijn onder andere de achtervleugel met 'zwanenhals'-steunen, de verlengde uitlaat en de speciale zijspiegels – allemaal ontworpen voor maximale aerodynamische efficiëntie. Open de deuren en ontdek de cockpit vol realistische details, inclusief een...

Ontdek de innovatieve techniek en het vakmanschap van één van 's werelds meest toonaangevende autofabrikanten met deze geweldige LEGO Technic Porsche 911 RSR modelautoset. Deze LEGO Porschere is replica, die werd ontwikkeld in samenwerking met Porsche, geeft het krachtige uiterlijk en de onmiskenbare contouren weer van de 911 RSR, een sportwagen die werd ontworpen om te presteren tijdens internationale GT endurance races. Bijzondere details aan de buitenkant zijn onder andere de achtervleugel met 'zwanenhals'-steunen, de verlengde uitlaat en de speciale zijspiegels – allemaal ontworpen voor maximale aerodynamische efficiëntie. Open de deuren en ontdek de cockpit vol realistische details, inclusief een radarscherm, een werkend stuur, een brandblussersysteem en zelfs een opdruk van het circuit van Laguna Seca op de deur van de coureur. Dit geweldige model is tevens voorzien van een zichtbaar, werkend differentieel, onafhankelijke vering en een zes-cilinder boxermotor met bewegende zuigers die voor de achteras is geplaatst. Velgen met zwarte spaken, realistische voor- en achterlichten en het authentieke kleurenschema in wit, rood en zwart met stickerdetails maken dit bijzondere LEGO model van een supercar helemaal af! Eigenschappen: Een replica van de Porsche 911 RSR boordevol authentieke onderdelen, zoals een achtervleugel met 'zwanenhals'-steunen, een verlengde uitlaat en speciaal ontworpen zijspiegels, plus velgen met zwarte spaken en realistische voor- en achterlichten. Het model is daarnaast uitgerust met een gedetailleerde cockpit, een werkend differentieel, onafhankelijke vering en een zes-cilinder boxermotor met bewegende zuigers die voor de achteras is geplaatst. Dit verzamelobject heeft een authentiek wit-rood-zwart kleurenschema en is inclusief een stickervel voor extra details. Open de deuren om toegang te krijgen tot de cockpit vol realistische details, inclusief een radarscherm, een werkend stuur, een brandblussersysteem en een opdruk van het circuit van Laguna Seca op de deur van de coureur. Bewonder de zes-cilinder boxermotor met bewegende zuigers. Deze set bevat 1.580 onderdelen. Dit LEGO® Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. De realistische beweging en werking van LEGO® Technic sets laten jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek. De Porsche 911 RSR is ca. 13 cm hoog, 50 cm lang en 20 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016369878
Legocode 42096
Leeftijd 10 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369878

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369878 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42096

Waar is LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096 met het legonummer 42096 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096?

Het lego nummer van LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096 is 42096 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Porsche 911 RSR - 42096 momenteel in de aanbieding is.