LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Uiterst geconcentreerd neem je plaats achter het stuur. Je weet: alles draait om snelheid! Stap in deze coole LEGO® Technic Top Gear rallyauto en maak je op voor de rit van je leven! Ontdek talloze handige functies, waaronder realistische geluiden en realtime feedback, en bedien de auto met de LEGO...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€99.99

Beste deal bij: Wehkamp

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€99.99

26% Goedkoper

€110.98

18% Goedkoper

€111.95

17% Goedkoper

€118.68

12% Goedkoper

€129.99

4% Goedkoper

€129.99

4% Goedkoper

€135.00

Beschrijving LEGO

Uiterst geconcentreerd neem je plaats achter het stuur. Je weet: alles draait om snelheid! Stap in deze coole LEGO® Technic Top Gear rallyauto en maak je op voor de rit van je leven! Ontdek talloze handige functies, waaronder realistische geluiden en realtime feedback, en bedien de auto met de LEGO Technic CONTROL+ app. Ga uitdagingen aan, behaal prestaties en ontdek inspirerende Top Gear content. Eigenschappen: Liefhebbers van raceauto's kunnen vele race-uitdagingen aangaan met deze LEGO® Technic Top Gear rallyauto met app-bediening (42109). De set wordt bediend via een smartphone of tablet in een app met 3 schermen. Ga naar LEGO.com/devicecheck...

Uiterst geconcentreerd neem je plaats achter het stuur. Je weet: alles draait om snelheid! Stap in deze coole LEGO® Technic Top Gear rallyauto en maak je op voor de rit van je leven! Ontdek talloze handige functies, waaronder realistische geluiden en realtime feedback, en bedien de auto met de LEGO Technic CONTROL+ app. Ga uitdagingen aan, behaal prestaties en ontdek inspirerende Top Gear content. Eigenschappen: Liefhebbers van raceauto's kunnen vele race-uitdagingen aangaan met deze LEGO® Technic Top Gear rallyauto met app-bediening (42109). De set wordt bediend via een smartphone of tablet in een app met 3 schermen. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor alle compatibele apparaten. Deze rallyauto wordt bestuurd met de LEGO® Technic CONTROL+ app en aangedreven door een geavanceerde smart hub met 1 XL-motor en 1 L-motor voor een bijzonder meeslepende speelervaring, authentieke bewegingen en uren speelplezier. Bouw de auto. Download de app. Bereid je voor op actie. Coureurs kunnen dankzij de multifunctionele bediening vooruit en achteruit rijden, sturen, versnellen, remmen, geluidseffecten afspelen en realtime feedback ontvangen! Ben je op zoek naar een gaaf Top Gear cadeau of LEGO cadeau? Racefans van 9 jaar en ouder zullen deze bouwset geweldig vinden. Deze gemotoriseerde speelgoedauto is ca. 26 cm lang, 10 cm hoog en 14 cm breed – het ideale formaat om mee te rijden of om ergens neer te zetten. Let op: deze set is niet compatibel met het LEGO® Power Functions systeem. Het bouwen kun je zonder batterijen doen, maar als je optimaal van de digitale speelervaring met app-bediening wilt genieten, dan heb je 6 AA-batterijen van 1,5 V voor de smart hub nodig. Het is een fluitje van een cent om met dit speelgoed met app-bediening aan de slag te gaan, want in de doos zitten uitgebreide, eenvoudig te volgen instructies. De LEGO® Technic sets zijn gemaakt van kunststof en worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elk van deze unieke speelsets voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016617481
Legocode 42109
Leeftijd 9 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617481

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617481 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42109

Waar is LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109 met het legonummer 42109 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109?

Het lego nummer van LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109 is 42109 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Top Gear Rallyauto met App-bediening - 42109 momenteel in de aanbieding is.