LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Verplaats vracht in kleine ruimtes met de coole LEGO® Technic Compacte rupsband kraan. Deze robuuste en veelzijdige mobiele kraan heeft diverse realistische functies zoals reusachtige rupsbanden, lange hijskabels en een klassiek geel-zwart kleurenschema met coole stickerdetails. Rijd de kraan in positie, laat de steunvoeten zakken, schuif de kraanarm uit en...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€168.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€168.95

Beschrijving LEGO

Verplaats vracht in kleine ruimtes met de coole LEGO® Technic Compacte rupsband kraan. Deze robuuste en veelzijdige mobiele kraan heeft diverse realistische functies zoals reusachtige rupsbanden, lange hijskabels en een klassiek geel-zwart kleurenschema met coole stickerdetails. Rijd de kraan in positie, laat de steunvoeten zakken, schuif de kraanarm uit en activeer de vergrendeling. Bedien vervolgens de lier en draai de bovenbouw 180 graden om je vracht supernauwkeurig te leveren. Als je klaar bent, kun je de LEGO Rupsband kraan inklappen tot een compact voertuig en de volgende klus tegemoet rijden! Je kunt dit 2-in-1 model ombouwen tot een LEGO Technic...

Verplaats vracht in kleine ruimtes met de coole LEGO® Technic Compacte rupsband kraan. Deze robuuste en veelzijdige mobiele kraan heeft diverse realistische functies zoals reusachtige rupsbanden, lange hijskabels en een klassiek geel-zwart kleurenschema met coole stickerdetails. Rijd de kraan in positie, laat de steunvoeten zakken, schuif de kraanarm uit en activeer de vergrendeling. Bedien vervolgens de lier en draai de bovenbouw 180 graden om je vracht supernauwkeurig te leveren. Als je klaar bent, kun je de LEGO Rupsband kraan inklappen tot een compact voertuig en de volgende klus tegemoet rijden! Je kunt dit 2-in-1 model ombouwen tot een LEGO Technic Compacte torenkraan. Eigenschappen: Met uitschuifbare steunvoeten die zowel horizontaal als verticaal kunnen bewegen, een uitschuifbare kraanarm, lange hijskabels met vergrendeling, een bovenbouw die 180 graden kan draaien en stoere rupsbanden. Manoeuvreer de Compacte rupsband kraan in de juiste positie en bedien vervolgens de lier en de bovenbouw om de vracht op te takelen en supernauwkeurig te leveren. Deze LEGO® Technic set is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Help je jonge LEGO® bouwer inzicht te krijgen in de basisbeginselen van tandwielen, kracht en beweging met deze realistische LEGO Technic bouwset. Deze bouwset is ideaal voor zowel beginners als voor bouwers die het LEGO® Technic bouwsysteem al wat beter kennen. 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een Compacte torenkraan. De Compacte rupsband kraan met uitgeschoven kraanarm en steunvoeten is ca. 51 cm hoog, 49 cm lang en 40 cm breed. De Compacte torenkraan met uitgeschoven kraanarm en steunvoeten is ca. 50 cm hoog, 35 cm lang en 22 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016369885
Legocode 42097
Leeftijd 10 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369885

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369885 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42097

Waar is LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097 met het legonummer 42097 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097?

Het lego nummer van LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097 is 42097 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Compacte Rupsband Kraan - 42097 momenteel in de aanbieding is.