LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Maak kennis met de superkrachtige LEGO® Technic RC stunt racer, met een futuristisch design met enorme rupsbanden en grote tandwielen achter voor de ultieme versnelling! Pak de afstandsbediening en geef vol gas om coole wheelies te maken, voor- of achteruit over obstakels heen te rijden en rondjes en scherpe bochten...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€88.48

Beste deal bij: Zavvi

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€88.48

31% Goedkoper

€129.00

Beschrijving LEGO

Maak kennis met de superkrachtige LEGO® Technic RC stunt racer, met een futuristisch design met enorme rupsbanden en grote tandwielen achter voor de ultieme versnelling! Pak de afstandsbediening en geef vol gas om coole wheelies te maken, voor- of achteruit over obstakels heen te rijden en rondjes en scherpe bochten te maken. Dit fantastische 2-in-1 gemotoriseerde voertuig voor kinderen heeft een fris geel-blauw kleurenschema en kan worden omgebouwd tot een coole, op afstand bestuurbare RC racer! Eigenschappen: Dit supersnelle, volledige gemotoriseerde en op afstand bestuurbare voertuig heeft rupsbanden en grote tandwielen achter voor een geweldige versnelling. In een fris geel-blauw...

Maak kennis met de superkrachtige LEGO® Technic RC stunt racer, met een futuristisch design met enorme rupsbanden en grote tandwielen achter voor de ultieme versnelling! Pak de afstandsbediening en geef vol gas om coole wheelies te maken, voor- of achteruit over obstakels heen te rijden en rondjes en scherpe bochten te maken. Dit fantastische 2-in-1 gemotoriseerde voertuig voor kinderen heeft een fris geel-blauw kleurenschema en kan worden omgebouwd tot een coole, op afstand bestuurbare RC racer! Eigenschappen: Dit supersnelle, volledige gemotoriseerde en op afstand bestuurbare voertuig heeft rupsbanden en grote tandwielen achter voor een geweldige versnelling. In een fris geel-blauw kleurenschema met coole stickers. Rijd over ruig terrein en obstakels, ga voor- of achteruit, draai naar links of rechts en maak rondjes van 360° of fantastische wheelies op topsnelheid. Inclusief de volgende LEGO® Power Functions onderdelen: 2 grote motoren, een ontvanger, een batterijhouder en een afstandsbediening. Deze LEGO® Technic set is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Dankzij de realistische bewegingen en werking kunnen jonge bouwers hun motoriek, oog-handcoördinatie en fantasie ontwikkelen. Dit 2-in-1 gemotoriseerde speelgoed kan worden omgebouwd tot een RC racer. Dit product werkt op 6 AA en 3 AAA batterijen (niet bijgeleverd). De RC stunt racer is ca. 17 cm hoog, 22 cm lang en 15 cm breed. De RC racer is ca. 12 cm hoog, 20 cm lang en 19 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016368062
Legocode 42095
Leeftijd 4 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368062

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368062 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42095

Waar is LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095 met het legonummer 42095 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095?

Het lego nummer van LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095 is 42095 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic RC Stunt Racer - 42095 momenteel in de aanbieding is.