LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

Sinestro heeft de lantaarn van the Green Lantern gestolen en ontsnapt ermee naar zijn thuisplaneetKorugar. Ga de dief achterna met the Green Lantern in zijn supersnelle ruimteschip, bijgestaan door Space Batman! Sinestro heeft een kooi om de lantaarn heen gebouwd die hij verdedigt met zijn staf. Open het vuur met...

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€84.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€84.95

Beschrijving LEGO

Sinestro heeft de lantaarn van the Green Lantern gestolen en ontsnapt ermee naar zijn thuisplaneetKorugar. Ga de dief achterna met the Green Lantern in zijn supersnelle ruimteschip, bijgestaan door Space Batman! Sinestro heeft een kooi om de lantaarn heen gebouwd die hij verdedigt met zijn staf. Open het vuur met de 2 sterke knopschieters en draai aan de knop achterop het schip om 2 zwaar kaliber kanonnen met veermechanisme te activeren. Stort je in de strijd met Space Batmanop zijn Super Jumper: breng Sinestro ten val en laat de kooi ontploffen. Laat de figuur uit de cockpit springen om de...

Sinestro heeft de lantaarn van the Green Lantern gestolen en ontsnapt ermee naar zijn thuisplaneetKorugar. Ga de dief achterna met the Green Lantern in zijn supersnelle ruimteschip, bijgestaan door Space Batman! Sinestro heeft een kooi om de lantaarn heen gebouwd die hij verdedigt met zijn staf. Open het vuur met de 2 sterke knopschieters en draai aan de knop achterop het schip om 2 zwaar kaliber kanonnen met veermechanisme te activeren. Stort je in de strijd met Space Batmanop zijn Super Jumper: breng Sinestro ten val en laat de kooi ontploffen. Laat de figuur uit de cockpit springen om de lantaarn te heroveren! Inclusief 3 minifiguren met accessoires: Green Lantern, Space Batman en Sinestro.

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 5702015353908
Legocode 76025
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015353908

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015353908 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76025

Waar is LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025 met het legonummer 76025 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025?

Het lego nummer van LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025 is 76025 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Heroes Green Lantern vs. Sinestro - 76025 momenteel in de aanbieding is.