LEGO Batman Masker - 76182

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Leg de unieke stijl van Batman voor altijd vast met dit uitdagende en boeiende LEGO bouw- en displaymodel van het kenmerkende masker van de superheld. Met de transparante stenen die het gezicht voorstellen en een stijlvol informatieplaatje bevestigd aan de basis vormt de beroemde helm van de beschermer van GOTHAM...

Lees meer..
4.2/5
Lees alle reviews

€81.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€81.95

Beschrijving LEGO

Leg de unieke stijl van Batman voor altijd vast met dit uitdagende en boeiende LEGO bouw- en displaymodel van het kenmerkende masker van de superheld. Met de transparante stenen die het gezicht voorstellen en een stijlvol informatieplaatje bevestigd aan de basis vormt de beroemde helm van de beschermer van GOTHAM CITY een opvallende blikvanger, waar je hem ook neerzet. Beroemde Batman helm om te bouwen en neer te zetten Deze LEGO versie van het bekende masker van Batman kan overal waar je hem neerzet op belangstelling en bewondering rekenen. Met de transparante stenen die het gezicht voorstellen en een stijlvol...

Leg de unieke stijl van Batman voor altijd vast met dit uitdagende en boeiende LEGO bouw- en displaymodel van het kenmerkende masker van de superheld. Met de transparante stenen die het gezicht voorstellen en een stijlvol informatieplaatje bevestigd aan de basis vormt de beroemde helm van de beschermer van GOTHAM CITY een opvallende blikvanger, waar je hem ook neerzet. Beroemde Batman helm om te bouwen en neer te zetten Deze LEGO versie van het bekende masker van Batman kan overal waar je hem neerzet op belangstelling en bewondering rekenen. Met de transparante stenen die het gezicht voorstellen en een stijlvol informatieplaatje bevestigd aan de stevige basis geeft dit opmerkelijke model je een gevoel van voldoening, nog lang nadat het bouwen erop zit. LEGO modelbouwsets Ontsnap even aan de drukke wereld om je heen en ontdek opnieuw hoe leuk het is om creatief bezig te zijn met LEGO bouwsets voor volwassenen. Ze bieden een plezierige bouwuitdaging en de modellen zijn echte blikvangers. Daarom zijn het ideale cadeaus voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor iedereen die van modelbouwen of comics houdt. Producteigenschappen: Met het LEGO® DC Batman™: Batman masker (76182) leg je de onmiskenbare stijl van Batman voor altijd vast met een prachtig bouw- en displaymodel dat speciaal is ontworpen voor volwassenen. Dit opvallende model is ca. 22 cm hoog, 10 cm breed en 12 cm diep en vormt een aantrekkelijke gespreksstarter, of je het nu bij je thuis of op kantoor neerzet. Dit LEGO® DC Batman™ Batman masker om te verzamelen bestaat uit 410 onderdelen en biedt een praktisch, ontspannend bouwproces waarbij het prachtige model met elke LEGO steen meer vorm krijgt. Deze authentieke LEGO® versie van de beroemde helm van Batman™ is inclusief transparante stenen die het gezicht voorstellen en een stijlvol informatieplaatje bevestigd aan een stevige basis. Laat je creatieve bouwvaardigheden de vrije loop. Dit Batman™ verzamelobject geeft je nog lang nadat je klaar bent met bouwen een gevoel van voldoening en plezier. Dit bouw- en displaymodel is ideaal voor elke modelbouwer of volwassen fan van de gemaskerde held. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Dankzij de hoogwaardige, eenvoudig te volgen instructies kun je direct aan de slag met dit fascinerende bouwproject zodra je de doos opent. Alle sets uit de LEGO® collectie voor volwassenen bieden een boeiende bouw- en displayervaring waar elke modelbouwer blij van wordt. LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016912999
Legocode 76182
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912999

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Batman Masker - 76182 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912999 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Batman Masker - 76182' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76182

Waar is LEGO Batman Masker - 76182 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Batman Masker - 76182 met het legonummer 76182 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Batman Masker - 76182?

Het lego nummer van LEGO Batman Masker - 76182 is 76182 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Batman Masker - 76182 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Batman Masker - 76182 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Batman Masker - 76182 momenteel in de aanbieding is.