LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

• Inclusief vijf minifiguren: Lex Luthor, Batman (in Rebirth Batpak), Wonder Woman, Firestorm en Cheetah. • De mecha van Lex Luthor bevat een openende minifiguurcockpit die ook als ontsnappingscapsule dienst doet. • De ontsnappingscapsule van de mecha heeft uitklapbare vleugels, een bevestigingspunt voor een Energy Infuser en twee afneembare geweren....

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€99.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€99.95

Beschrijving LEGO

• Inclusief vijf minifiguren: Lex Luthor, Batman (in Rebirth Batpak), Wonder Woman, Firestorm en Cheetah. • De mecha van Lex Luthor bevat een openende minifiguurcockpit die ook als ontsnappingscapsule dienst doet. • De ontsnappingscapsule van de mecha heeft uitklapbare vleugels, een bevestigingspunt voor een Energy Infuser en twee afneembare geweren. • De Bat-Glider heeft een bevestigingspunt voor de Batman minifiguur, twee noppenschieters en doorschijnend-gele lampelementen. • Bevat 10 verschillende doorschijnend-oranje Power Burst-elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen. Neem het met Batmans Bat-Glider op tegen de mecha van Lex Luthor. Ontwijk de machtige 6-schots noppenschieter van...

• Inclusief vijf minifiguren: Lex Luthor, Batman (in Rebirth Batpak), Wonder Woman, Firestorm en Cheetah. • De mecha van Lex Luthor bevat een openende minifiguurcockpit die ook als ontsnappingscapsule dienst doet. • De ontsnappingscapsule van de mecha heeft uitklapbare vleugels, een bevestigingspunt voor een Energy Infuser en twee afneembare geweren. • De Bat-Glider heeft een bevestigingspunt voor de Batman minifiguur, twee noppenschieters en doorschijnend-gele lampelementen. • Bevat 10 verschillende doorschijnend-oranje Power Burst-elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen. Neem het met Batmans Bat-Glider op tegen de mecha van Lex Luthor. Ontwijk de machtige 6-schots noppenschieter van de mecha en de enorme bijl en val aan met de noppenschieters van de glider. Geef Firestorm extra krachten om Batman te helpen en strijd samen met Wonder Woman tegen Cheetah. Jullie moeten de groene Energy Infuser in handen zien te krijgen voordat Lex Luthor ervandoor gaat in zijn ontsnappingscapsule!

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 5702016110456
Legocode 76097
Leeftijd 3 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110456

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110456 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76097

Waar is LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097 met het legonummer 76097 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097?

Het lego nummer van LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097 is 76097 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Heroes Lex Luthor Mecha-overwinning - 76097 momenteel in de aanbieding is.