LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Jonge fans kunnen actiescènes uit Star Wars: The Clone Wars naspelen met deze draagbare Duel op Mandalore (75310) bouw- en speelset. De set bevat een troon van LEGO® stenen met een geheime lade met een blasterpistool, plus een raam dat eruit kan – ideaal om een LEGO minifiguur doorheen te...

Lees meer..
3.3/5
Lees alle reviews

€20.94

Beste deal bij: Alternate

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€20.94

22% Goedkoper

€22.93

15% Goedkoper

€25.93

4% Goedkoper

€25.98

4% Goedkoper

€26.93

Beschrijving LEGO

Jonge fans kunnen actiescènes uit Star Wars: The Clone Wars naspelen met deze draagbare Duel op Mandalore (75310) bouw- en speelset. De set bevat een troon van LEGO® stenen met een geheime lade met een blasterpistool, plus een raam dat eruit kan – ideaal om een LEGO minifiguur doorheen te gooien! Kinderen kunnen de Mandalorian kluis ook gebruiken om Darth Maul in op te sluiten. Spannende gevechten De set bevat 2 LEGO minifiguren: Ahsoka Tano met 2 lichtzwaarden en Darth Maul met een dubbelzijdig lichtzwaard. Dit leuke cadeau voor fans van Star Wars: The Clone Wars bevat stapsgewijze instructies, zodat...

Jonge fans kunnen actiescènes uit Star Wars: The Clone Wars naspelen met deze draagbare Duel op Mandalore (75310) bouw- en speelset. De set bevat een troon van LEGO® stenen met een geheime lade met een blasterpistool, plus een raam dat eruit kan – ideaal om een LEGO minifiguur doorheen te gooien! Kinderen kunnen de Mandalorian kluis ook gebruiken om Darth Maul in op te sluiten. Spannende gevechten De set bevat 2 LEGO minifiguren: Ahsoka Tano met 2 lichtzwaarden en Darth Maul met een dubbelzijdig lichtzwaard. Dit leuke cadeau voor fans van Star Wars: The Clone Wars bevat stapsgewijze instructies, zodat zelfs kinderen die nog niet met LEGO sets hebben gebouwd kunnen genieten van het bouwproces. Geweldig bouwspeelgoed voor kinderen De LEGO Groep maakt al sinds 1999 beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars™ universum na. LEGO Star Wars is uitgegroeid tot het populairste thema met een reeks leuke sets die zowel bij kinderen als volwassen in de smaak vallen. Producteigenschappen: Kinderen zullen het geweldig vinden om legendarische lichtzwaardgevechten uit Star Wars: The Clone Wars na te spelen en hun eigen verhalen vol actie te bedenken met dit Duel op Mandalore (75310) bouwspeelgoed. Inclusief 2 LEGO® minifiguren: Ahsoka Tano met 2 lichtzwaarden en Darth Maul met een dubbelzijdig lichtzwaard voor een heleboel spannende gevechten. De set bevat een bouwbare troon met een geheime lade met daarin een blasterpistool, een sfeervolle omgeving met een raam dat eruit kan, plus een Mandalorian kluis met ruimte voor een LEGO® minifiguur. Dit bouwspeelgoed is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 7 jaar die helemaal gek zijn van Star Wars: The Clone Wars. Ze kunnen er goed alleen of samen met anderen mee spelen. De troon is ca. 8 cm hoog, 8 cm breed en 7 cm diep. Deze compacte set past dus prima in de rugzak van je kind wanneer het bij iemand gaat spelen. Denk je erover om deze 147-delige set te kopen voor iemand die nog niet vaak met LEGO® stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen. waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen. Er zijn LEGO® Star Wars™ sets om fans van alle leeftijden mee te verrassen, of ze nu onvergetelijke scènes willen naspelen, hun eigen verhalen willen bedenken of de authentieke modellen willen bouwen en neerzetten. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze keer op keer eenvoudig in elkaar te zetten zijn en stevige modellen opleveren. Dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016914207
Legocode 75310
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016914207

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016914207 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75310

Waar is LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310 met het legonummer 75310 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310 is 75310 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Duel op Mandalore - 75310 momenteel in de aanbieding is.