LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Scheur samen met het Kind door de woestijn op Tatooine op de geweldige speederbike van de Mandalorian! Maar pas op: in de woestijn schuilen vele gevaren... De Tusken Raider is klaar voor het gevecht op afstand met de Tusken katapult en van dichtbij met zijn gaffi stick. Maar de Mandalorian...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€42.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€42.00

Beschrijving LEGO

Scheur samen met het Kind door de woestijn op Tatooine op de geweldige speederbike van de Mandalorian! Maar pas op: in de woestijn schuilen vele gevaren... De Tusken Raider is klaar voor het gevecht op afstand met de Tusken katapult en van dichtbij met zijn gaffi stick. Maar de Mandalorian staat klaar met zijn zware blastergeweer en blasterpistool. Wie wint deze strijd? Dat bepaal jij! Rollenspellen boordevol actie Dit geweldige bouwspeelgoed bevat LEGO minifiguren van de Mandalorian en een Tusken Raider, een LEGO figuur van het Kind (ook wel bekend als Baby Yoda), plus coole wapens voor urenlange rollenspellen. De...

Scheur samen met het Kind door de woestijn op Tatooine op de geweldige speederbike van de Mandalorian! Maar pas op: in de woestijn schuilen vele gevaren... De Tusken Raider is klaar voor het gevecht op afstand met de Tusken katapult en van dichtbij met zijn gaffi stick. Maar de Mandalorian staat klaar met zijn zware blastergeweer en blasterpistool. Wie wint deze strijd? Dat bepaal jij! Rollenspellen boordevol actie Dit geweldige bouwspeelgoed bevat LEGO minifiguren van de Mandalorian en een Tusken Raider, een LEGO figuur van het Kind (ook wel bekend als Baby Yoda), plus coole wapens voor urenlange rollenspellen. De set is een leuk cadeau voor jonge fans van Star Wars: The Mandalorian en bevat duidelijke instructies, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers met plezier kunnen bouwen. Een sterrenstelsel vol leuks Al sinds 1999 creëert de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum. LEGO Star Wars is inmiddels het succesvolste thema. Eigenschappen: Kinderen kunnen scènes uit seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian naspelen en hun eigen verhalen bedenken met de speederbike en de projectielen in dit Problemen op Tatooine (75299) bouwspeelgoed. Inclusief LEGO® minifiguren van de Mandalorian en een Tusken Raider, beide met wapens voor spannende gevechten, plus een LEGO figuur van het Kind (het populaire personage dat liefkozend Baby Yoda wordt genoemd). De speeder heeft een zitplaats voor een LEGO® minifiguur en een zadeltas waar het Kind in kan zitten. De set bevat ook een bouwbare Tusken schuilhut en een katapult met veermechanismegeschut voor de Tusken Raider. Dit geweldige bouwspeelgoed is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 7 jaar om alleen of samen met vrienden mee te spelen. De speeder is ca. 3 cm hoog, 13 cm lang en 3 cm breed. Je kunt deze set uitstekend combineren met andere LEGO® Star Wars™ bouwsets voor nog meer creatieve speelmogelijkheden. Denk je erover om deze set met 277 onderdelen te kopen voor iemand die nog nooit met LEGO® stenen heeft gebouwd? Geen zorgen. De eenvoudig te volgen instructies met afbeeldingen in deze set zorgen voor een plezierige bouwervaring. Er zijn LEGO® Star Wars™ sets om fans van alle leeftijden te verrassen, of ze nu beroemde scènes willen naspelen, hun eigen verhalen willen bedenken of de authentieke modellen willen bouwen en neerzetten. LEGO® onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016913989
Legocode 75299
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913989

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913989 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75299

Waar is LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299 met het legonummer 75299 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299 is 75299 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Problemen op Tatooine - 75299 momenteel in de aanbieding is.