LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Oproep aan alle rebellen! Bouw de geweldige Millennium Falcon microfighter en ga samen met Han Solo op gewaagde missies. Spring in de cockpit en schiet de ruimte in. Vuur de noppenschieters af op ruimteschepen van het Keizerrijk en verdedig je tegen vijanden met Han's blasterpistool. Schakel dan de hyperdrive in...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€12.94

Beste deal bij: Top1Toys

44 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€12.94

44% Goedkoper

€17.44

24% Goedkoper

€22.99

Beschrijving LEGO

Oproep aan alle rebellen! Bouw de geweldige Millennium Falcon microfighter en ga samen met Han Solo op gewaagde missies. Spring in de cockpit en schiet de ruimte in. Vuur de noppenschieters af op ruimteschepen van het Keizerrijk en verdedig je tegen vijanden met Han's blasterpistool. Schakel dan de hyperdrive in en breng jezelf op topsnelheid in veiligheid! Eenvoudig te bouwen Met de stapsgewijze instructies in deze set kunnen zelfs LEGO beginners dit model zelfstandig bouwen. Het kan ook uitstekend worden gecombineerd met de AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) set voor nog meer spannende gevechten. Het Star Wars universum Al sinds...

Oproep aan alle rebellen! Bouw de geweldige Millennium Falcon microfighter en ga samen met Han Solo op gewaagde missies. Spring in de cockpit en schiet de ruimte in. Vuur de noppenschieters af op ruimteschepen van het Keizerrijk en verdedig je tegen vijanden met Han's blasterpistool. Schakel dan de hyperdrive in en breng jezelf op topsnelheid in veiligheid! Eenvoudig te bouwen Met de stapsgewijze instructies in deze set kunnen zelfs LEGO beginners dit model zelfstandig bouwen. Het kan ook uitstekend worden gecombineerd met de AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) set voor nog meer spannende gevechten. Het Star Wars universum Al sinds 1999 creëert de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum. LEGO Star Wars is het succesvolste thema met een uitgebreid assortiment bouwspeelgoed – geweldige cadeaus voor kinderen en fans van alle leeftijden. Eigenschappen: Jonge kinderen kunnen in de huid kruipen van de rebellenheld uit Star Wars™ en hun eigen verhalen bedenken met deze snel te bouwen LEGO® Microfighters versie van de Millennium Falcon uit de klassieke Star Wars trilogie. De Millennium Falcon microfighter (75295) beschikt over een zitplaats voor de LEGO® minifiguur van Han Solo en 2 noppenschieters voor leuk, creatief speelplezier. Han Solo heeft ook een blasterpistool. Je kunt deze bouwbare speelset uitstekend combineren met de AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) set voor nog meer speelmogelijkheden. Eenvoudig te bouwen – en opnieuw te bouwen na gevechten. Dit duurzame 101-delige bouwspeelgoed is een leuk cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 6 jaar. De microfighter is ca. 4 cm hoog, 8 cm lang en 7 cm breed – een lekker compact ruimteschip dat zo in de tas van een kind past, zodat het er ook onderweg mee kan spelen. Denk je erover om deze set te kopen voor een jonge Star Wars™ fan die nog nooit met LEGO® stenen heeft gebouwd? Geen zorgen. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen. Met de geweldige LEGO® Star Wars™ bouwsets kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de Star Wars saga naspelen, hun eigen avonturen bedenken en/of het verzamelspeelgoed ergens op een mooi plekje neerzetten. Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat ze consistent op elkaar passen – daar heb je de Kracht niet voor nodig. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016912654
Legocode 75295
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912654

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912654 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75295

Waar is LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295 met het legonummer 75295 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295 is 75295 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter - 75295 momenteel in de aanbieding is.