LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Haal tijdens het bouwen van deze prachtige LEGO® versie van een Scout Trooper helm herinneringen op aan spannende Star Wars™ scènes. Neem wat tijd voor jezelf en focus je op deze uitdagende bouwervaring, waarbij je elk authentiek detail nabouwt in LEGO stijl. Een compact bouwmodel dat gegarandeerd indruk maakt op...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€49.94

Beste deal bij: Alternate

20 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€49.94

20% Goedkoper

€49.99

20% Goedkoper

€55.94

10% Goedkoper

€62.50

Beschrijving LEGO

Haal tijdens het bouwen van deze prachtige LEGO® versie van een Scout Trooper helm herinneringen op aan spannende Star Wars™ scènes. Neem wat tijd voor jezelf en focus je op deze uitdagende bouwervaring, waarbij je elk authentiek detail nabouwt in LEGO stijl. Een compact bouwmodel dat gegarandeerd indruk maakt op kantoor of als blikvanger in huis. Bouwen en neerzetten Dit Star Wars verzamelobject beschikt over een displaystandaard met een naamplaatje om deze opvallende blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken. Bekijk ook de andere nieuwe LEGO Star Wars helm (vanaf mei 2021): de Darth Vader helm...

Haal tijdens het bouwen van deze prachtige LEGO® versie van een Scout Trooper helm herinneringen op aan spannende Star Wars™ scènes. Neem wat tijd voor jezelf en focus je op deze uitdagende bouwervaring, waarbij je elk authentiek detail nabouwt in LEGO stijl. Een compact bouwmodel dat gegarandeerd indruk maakt op kantoor of als blikvanger in huis. Bouwen en neerzetten Dit Star Wars verzamelobject beschikt over een displaystandaard met een naamplaatje om deze opvallende blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken. Bekijk ook de andere nieuwe LEGO Star Wars helm (vanaf mei 2021): de Darth Vader helm (75304). Een sterrenstelsel vol cadeaus Deze hoogwaardige set maakt deel uit van een collectie LEGO Star Wars bouwsets voor volwassenen en vormt een fraai cadeau voor jezelf, een Star Wars fan, een ervaren LEGO bouwer of iemand die van creatieve uitdagingen houdt. Producteigenschappen: Neem wat tijd voor jezelf, stel je bouwvaardigheden op de proef en maak een prachtig gedetailleerd model van LEGO® stenen van een Star Wars™ Scout Trooper helm (75305). Bouw de opvallende look van een Scout Trooper helm na in LEGO® stijl en haal daarbij herinneringen op aan scènes uit de Star Wars™ saga. De standaard met naamplaatje maakt deze coole blikvanger helemaal af. Deze hoogwaardige set maakt deel uit van een serie LEGO® Star Wars™ modellen van helmen om te verzamelen. Bekijk ook eens de Darth Vader helm (75304), nieuw vanaf mei 2021. Deze set met 471 onderdelen biedt een uitdagende bouwervaring en is een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke Star Wars™ fan, ervaren LEGO® bouwer of hobbyist. Dit bouwbare model is ca. 18 cm hoog, 11 cm breed en 12 cm diep – het neemt dus niet veel ruimte in, maar weet direct de aandacht van elke voorbijganger te trekken. Koop je deze indrukwekkende set voor een Star Wars™ verzamelaar die nog niet eerder met LEGO® stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat stapsgewijze instructies, zodat iedereen vol vertrouwen aan dit complexe bouwwerk kan beginnen. De LEGO® Star Wars™ sets voor volwassenen zijn ideaal voor mensen zoals jij, die dol zijn op Star Wars en in hun vrije tijd graag aan de slag gaan met creatieve projecten. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer compatibel zijn en stevig op elkaar passen. LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016914504
Legocode 75305
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016914504

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016914504 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75305

Waar is LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305 met het legonummer 75305 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305 is 75305 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Scout Trooper Helm - 75305 momenteel in de aanbieding is.