LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Bereid je voor op een spannende vlucht in Luke Skywalker's iconische X-Wing Fighter™ van LEGO Star Wars! Zorg ervoor dat de trouwe droid R2-D2 ook aan boord is en spring dan zelf in de cockpit. Schakel de motoren in en schiet de ruimte in. Zet de vleugels in aanvalsmodus en...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€39.99

Beste deal bij: Bol.com

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€39.99

22% Goedkoper

€44.94

13% Goedkoper

€49.99

3% Goedkoper

€51.44

Beschrijving LEGO

Bereid je voor op een spannende vlucht in Luke Skywalker's iconische X-Wing Fighter™ van LEGO Star Wars! Zorg ervoor dat de trouwe droid R2-D2 ook aan boord is en spring dan zelf in de cockpit. Schakel de motoren in en schiet de ruimte in. Zet de vleugels in aanvalsmodus en vuur het geschut met veermechanisme af op de ruimteschepen van het Keizerrijk. Keer na de strijd terug naar de rebellenbasis om de overwinning te vieren! Spelen en neerzetten Dit geweldige bouwspeelgoed voor kinderen is inclusief LEGO minifiguren van Luke Skywalker, prinses Leia en generaal Dodonna, elk met wapens waaronder Luke's...

Bereid je voor op een spannende vlucht in Luke Skywalker's iconische X-Wing Fighter™ van LEGO Star Wars! Zorg ervoor dat de trouwe droid R2-D2 ook aan boord is en spring dan zelf in de cockpit. Schakel de motoren in en schiet de ruimte in. Zet de vleugels in aanvalsmodus en vuur het geschut met veermechanisme af op de ruimteschepen van het Keizerrijk. Keer na de strijd terug naar de rebellenbasis om de overwinning te vieren! Spelen en neerzetten Dit geweldige bouwspeelgoed voor kinderen is inclusief LEGO minifiguren van Luke Skywalker, prinses Leia en generaal Dodonna, elk met wapens waaronder Luke's lichtzwaard, plus een LEGO droidfiguur van R2-D2. Geweldig bouwspeelgoed voor kinderen Sinds 1999 creëert de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum. LEGO Star Wars is inmiddels het meest succesvolle thema met leuke cadeaus voor creatieve kinderen – en volwassenen. Eigenschappen: Speel scènes uit de klassieke Star Wars™ trilogie na met dit geweldige bouwspeelgoed voor kinderen met een versie van LEGO® stenen van Luke Skywalker's beroemde X-wing Fighter (75300). Inclusief LEGO® minifiguren van Luke Skywalker, prinses Leia en generaal Dodonna, elk met wapens waaronder Luke's lichtzwaard, plus een LEGO droid figuur van R2-D2 voor avontuurlijke rollenspellen. De X-wing bevat een cockpit die open kan met plaats voor een LEGO® minifiguur, ruimte voor R2-D2, vleugels die met een druk op de knop in de aanvalspositie kunnen worden gezet, een inklapbaar landingsgestel en 2 schieters met veermechanisme. Dit bouwspeelgoed is een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen en Star Wars™ fans vanaf 9 jaar om alleen of samen mee te spelen. Dit bouwmodel van een starfighter is ca. 8 cm hoog, 31 cm lang en 28 cm breed. Het ziet er geweldig uit in een kinderkamer wanneer er even niet mee gespeeld wordt. Wil je dit kopen voor een grote Star Wars™ fan zonder LEGO® ervaring? Maak je geen zorgen. Deze set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat zelfs beginners met het zelfvertrouwen van een echte Jedi kunnen gaan bouwen. Met de geweldige LEGO® Star Wars™ sets kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de saga naspelen, hun eigen verhalen bedenken of de schitterende bouwmodellen bouwen en vol trots neerzetten om te bewonderen. Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strenge industrienormen. Dit betekent dat ze compatibel zijn en consistent op elkaar passen – daar heb je de Kracht niet voor nodig! LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016913965
Legocode 75301
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913965

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913965 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75301

Waar is LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301 met het legonummer 75301 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301 is 75301 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X Wing Fighter - 75301 momenteel in de aanbieding is.