LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Vlieg met de geweldige ShuriCopter van Zane de strijd in tegen Generaal Vex in het ijskoude Nimmer-Rijk! Laat de rotors ronddraaien en schiet met de snelvuurwapens. Zet een Spinjitzu aanval in met de tornadospinner van ninjakrijger Jay. Vecht met Zane's katana en shuriken tegen Generaal Vex. De actie stopt nooit...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€29.99

Beste deal bij: Top1Toys

50 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.99

50% Goedkoper

€59.95

Beschrijving LEGO

Vlieg met de geweldige ShuriCopter van Zane de strijd in tegen Generaal Vex in het ijskoude Nimmer-Rijk! Laat de rotors ronddraaien en schiet met de snelvuurwapens. Zet een Spinjitzu aanval in met de tornadospinner van ninjakrijger Jay. Vecht met Zane's katana en shuriken tegen Generaal Vex. De actie stopt nooit voor Zane en Jay FS in de NINJAGO® wereld... of voor jou met deze briljante LEGO® set! Kun jij de Rol van Verboden Spinjitzu aan de gevaarlijke generaal ontfutselen en zo voorkomen dat hij nog machtiger wordt? Eigenschappen: Deze LEGO® NINJAGO® set is inclusief 3 minifiguren die nieuw zijn vanaf...

Vlieg met de geweldige ShuriCopter van Zane de strijd in tegen Generaal Vex in het ijskoude Nimmer-Rijk! Laat de rotors ronddraaien en schiet met de snelvuurwapens. Zet een Spinjitzu aanval in met de tornadospinner van ninjakrijger Jay. Vecht met Zane's katana en shuriken tegen Generaal Vex. De actie stopt nooit voor Zane en Jay FS in de NINJAGO® wereld... of voor jou met deze briljante LEGO® set! Kun jij de Rol van Verboden Spinjitzu aan de gevaarlijke generaal ontfutselen en zo voorkomen dat hij nog machtiger wordt? Eigenschappen: Deze LEGO® NINJAGO® set is inclusief 3 minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Zane, Jay FS (Forbidden Spinjitzu) en Generaal Vex. De ShuriCopter is uitgerust met een cockpit voor een minifiguur, een landingsgestel met 2 draaiende shuriken-hakkers, een rotordraaifunctie en 6-schots snelvuurgeschut op elke vleugel. Land met de ShuriCopter om de shuriken-hakkers te laten draaien. Draai aan de knop onder de ShuriCopter om de rotors te laten draaien. Wapens: Zane's zilverkleurige katana en 2 goudkleurige shuriken, plus de Rol van Verboden Spinjitzu van Generaal Vex. Accessoire-elementen: Zane's katanahouder, het 'extra krachtige' hoofdkapelement en de ninja-tornadospinner die nieuw is vanaf juni 2019 van Jay FS, plus het ijsharnas van Generaal Vex. Met deze coole speelgoedbouwset kunnen kinderen de spannendste actiescènes uit de NINJAGO® tv-serie naspelen. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS voor deze NINJAGO® speelgoedbouwset. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces, via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. De ShuriCopter speelgoedhelikopter is ca. 10 cm hoog, 31 cm lang en 24 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016365504
Legocode 70673
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016365504

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016365504 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70673

Waar is LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673 met het legonummer 70673 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673 is 70673 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO ShuriCopter - 70673 momenteel in de aanbieding is.