LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Vlieg er met Digi Kai's geweldige Mech Jet vandoor tijdens de speedwayrace van 5 miljard om een van de kostbare Key-Tana's te winnen en uit Prime Empire te ontsnappen. Transformeer de krachtige mecha met digizwaarden in een straalvliegtuig en vuur de noppenschieters af! Maar pas op voor Richie van de...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€21.93

Beste deal bij: Alternate

49 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€21.93

49% Goedkoper

€22.93

47% Goedkoper

€23.98

44% Goedkoper

€25.93

40% Goedkoper

€26.93

37% Goedkoper

€42.95

Beschrijving LEGO

Vlieg er met Digi Kai's geweldige Mech Jet vandoor tijdens de speedwayrace van 5 miljard om een van de kostbare Key-Tana's te winnen en uit Prime Empire te ontsnappen. Transformeer de krachtige mecha met digizwaarden in een straalvliegtuig en vuur de noppenschieters af! Maar pas op voor Richie van de Rat Pack, want hij zit achter Digi Kai aan op zijn hoverboard en is vastbesloten hem te verslaan. Lukt het je om hem af te schudden en de race te winnen? Eigenschappen: Geweldige LEGO® NINJAGO® bouwset voor kinderen met Kai's Mech Jet. Deze speelset zal zeker in de smaak vallen...

Vlieg er met Digi Kai's geweldige Mech Jet vandoor tijdens de speedwayrace van 5 miljard om een van de kostbare Key-Tana's te winnen en uit Prime Empire te ontsnappen. Transformeer de krachtige mecha met digizwaarden in een straalvliegtuig en vuur de noppenschieters af! Maar pas op voor Richie van de Rat Pack, want hij zit achter Digi Kai aan op zijn hoverboard en is vastbesloten hem te verslaan. Lukt het je om hem af te schudden en de race te winnen? Eigenschappen: Geweldige LEGO® NINJAGO® bouwset voor kinderen met Kai's Mech Jet. Deze speelset zal zeker in de smaak vallen bij kinderen die dol zijn op bouwspeelgoed en graag zelf spannende verhalen met NINJAGO figuren en mecha bedenken. Deze bouwset bestaat uit een NINJAGO® mecha die kan worden omgebouwd tot speelgoedvliegtuig, plus 2 minifiguren: NINJAGO® Kai en Richie, en een Key-Tana. Ze zullen de creativiteit van kinderen stimuleren en zijn perfect om scènes uit Prime Empire mee na te spelen. Het straalvliegtuig is nieuw vanaf januari 2020 en biedt tal van speelmogelijkheden. Bovendien kan het worden omgebouwd tot een krachtige mecha met verstelbare armen en benen, plus noppenschieters. Dit actiespeelgoed met 217 onderdelen biedt jongens een meisjes vanaf 7 jaar een meeslepende bouwuitdaging en is een geweldig cadeau voor de feestdagen. De geweldige bouwset zal fantasierijk spelen stimuleren wanneer kinderen hun favoriete ninja's tot leven laten komen. LEGO® NINJAGO® mecha actiespeelgoed heeft een ideaal formaat, waardoor je er zowel thuis als onderweg mee kunt spelen. De mecha is ca. 16 cm hoog en 25 cm breed. Voor dit bouwspeelgoed zijn geen batterijen nodig. Het wordt gevoed door de levendige fantasie van kinderen, waardoor ze zo lang ze willen in de NINJAGO® wereld kunnen blijven. Een perfecte ninjaspeelset om cadeau te geven aan een jonge LEGO® bouwer. Bij de bouwstenen en bouwbare figuren horen zowel papieren instructies als de fantastische digitale en interactieve Instructions PLUS, beschikbaar via de gratis LEGO Life app. Met het LEGO® NINJAGO® bouwspeelgoed om te verzamelen ontdekken kinderen een spannende fantasiewereld vol actie waarin ze zelf verhalen kunnen bedenken en hun favoriete ninja's het kunnen laten opnemen tegen het kwaad. LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn. LEGO levert altijd kwaliteit, zowel hier op aarde als in de NINJAGO® wereld boordevol actie. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO speelsets beleef of geef je altijd zorgeloos speelplezier.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016616934
Legocode 71707
Leeftijd 4 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616934

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616934 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71707

Waar is LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707 met het legonummer 71707 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707 is 71707 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Kai's Mech Jet - 71707 momenteel in de aanbieding is.